Σασμός: Όλα είναι ψώματα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές – Όλα είναι ψώματα …Η Καλλιόπη σε αμόκ.

Η Καλλιόπη σε αμοκ θα αρχίζει να σφάζει τον έναν μετά τον άλλο!!!!

Η εξομολόγηση του Αμερικανού ανοίγει και πάλι τον φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή. Σου το είχα πει, Αντώνη. Δεν κρυβόταν ο Αμερικανός πίσω από τη δολοφονία του Στεφανή. Δεν με άκουσες! Τι δουλειά είχε ο συγχωρεμένος με τον άντρα της Βασιλικής; Ποτέ δεν είχαν πάρε δώσε.

Όλα ήταν φτιαχτά, δημιουργήματα του Αμερικανού για να μπει φυλακή και να γλιτώσει απο τα τσιράκια του Καραπάνου, του λέει η Ντίνα ενώπιον του Γεράσιμου και ο Αντώνης είναι σκεπτικός.

Σασμός-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Σασμός: Φινάλε πρώτου κύκλου με γάμο Βασιλικής και Μαθιού

Ντίνα δεν μπορούσαμε να μην τον συλλάβουμε. Ήρθε και μας είπε ότι φταίει για όλα και για τα λόγια του είχαν μία βάση. Τι ήθελες να κάνω; τη ρωτά και η Ντίνα του απαντά πως απλά εξυπηρετούσε κάποιους σκοπούς και όφειλε να το γνωρίζει. Για ακόμη μία ακόμη φορά είναι σκληρή μαζί του.

 

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος ανοίγει την καρδιά του στον Αστέρη

Ο φάκελος με το όνομα Στεφάνης Σταματάκης ανοίγει λοιπόν ξανά, ενώ παράλληλα ανοίγουν και τα στόματα εκείνων που σπεύδουν τους να κουτσομπολέψουν τις νέες εξελίξεις. Τα νέα για την τελευταία  ομολογία του Αμερικανού φτάνουν φυσικά και στα αυτιά του Μαθιού που αρχίζει να ανησυχεί για το μέλλον του. Περισσότερο απ’ όλους όμως θα ανησυχήσει η Καλλιόπη, που αισθάνεται πως ίσως το τέλος του γιου της να πλησιάζει.

Μαθιό μου, εγώ είμαι εδώ! Κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει, κανένας Φραγκιαδάκης δεν θα τολμήσει να σε πάρει από μένα, να μην ανησυχείς, τον διαβεβαιώνει, προσπαθώντας να κρύψει την αγωνία της και συνεχίζει:

 

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρη θα με πεθάνεις

Όλα είναι ψώματα. Αυτό θα πούμε. Τι λόγο είχες εσύ άλλωστε να δολοφονήσεις τον ξάδερφό σου; Δεν θα σου κάνει κανείς το παραμικρό όσο είμαι εγώ ζωντανή. Όπως και ο αδερφός σου δεν άξιζε να είναι πίσω από της φυλακής τα σίδερα, έτσι και εσύ δεν θα βρεθείς εκεί ούτε μία μέρα, τονίζει κλείνοντας τον μονόλογο της. Ο Μαθιός δεν μπορεί να σταματήσει να την κοιτάζει.

Σασμός-Καλλίοπη

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close