Σασμός-Παπά-Μιχάλης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Παπά Μιχάλης παθαίνει έμφραγμα.

Ε ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΠΑΕΙ

Εντάσεις και ανατροπές βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια του Σασμού, με την είσοδο των νέων χαρακτήρων να αλλάζουν τις ισορροπίες στη ζωή του χωριού. Ο ερχομός κυρίως του Παύλου έχει καταφέρει να αφήσει τους πάντες άναυδους και κυρίως τον παππά.

Οι δύο τους γνωρίζονται από το παρελθόν και μάλιστα ο παπαμιχάλης δεν ήθελε με τίποτα να γυρίσει ο Βρουλάκης στον τόπο του, καθώς μαζί έχουν θάψει καλά κάποια μυστικά. Παρά τις συμβουλές του όμως, ο Παύλος είναι εδώ και διψάει για εκδίκηση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος κάνει άνω κάτω Μαθιό και Βασιλική

Σασμός: Ο Πάπας είναι ο σοφός του χωριού θέλουν να τους μονοιάσει όλους

Δείτε ακόμη Σασμος : Αντιμέτωπη με τον θάνατο η Καπετάνισσα

Αυτό το έχει αντιληφθεί ο παπάς και παρά τις προσπάθειες του να ηρεμήσει την κατάσταση, φοβάται τα χειρότερα, πιέζεται και τότε παθαίνει ένα έμφραγμα. Οι χωριανοί θέλουν να τον πάνε στο νοσοκομείο και σε κάποιο γιατρό, αλλά εκείνος εμπιστεύεται μόνο τον θεό.

Μαζί με τα νέα πρόσωπα που έχουν εισβάλει στον Σασμό, τα οποία έχουν επιστρέψει για δικούς τους λόγους που θα μάθουμε στην συνέχεια της σειράς, έχουν έρθει και τεράστιες ανατροπές που ούτε μας πέρναγαν ποτέ από το μυαλό!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπάς αρνείται να παντρέψει Βασιλική-Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης λέει στον Πάπα για το φόνο του Στεφάνη και αυτός αρρωσταίνει

Το χωριό δεν έχει μόνο να αντιμετωπίσει μία ενδεχόμενη βεντέτα, και έναν νέο κύκλο αίματος ανάμεσα στις οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, αλλά και με μία απώλεια που δεν χωράει το μυαλό τους, ούτε φαντάζονταν ποτέ πως θα συμβεί!

Είναι το άτομο που τους συμβουλεύει τους πάντες και κρατά μακριά τις κακοτοπιές και τους τσακωμούς, όσο δηλαδή και αυτός μπορεί, από το χωριό, αλλά και ο άνθρωπος που ταυτόχρονα ξέρει τα πάντα!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης υποψιάζεται τον Ευθύμη για την έφοδο του Αντώνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι τέσσερις γάμοι της σειράς

Ο παπα Μιχάλης όμως θα έρθει αντιμέτωπος με μία αποκάλυψη που δεν ξέρει πως να διαχειριστεί και τον βαραίνει τόσο που οδεύει προς την τρέλα!

Ο Μανώλης τον πλησιάζει μιας και δεν αντέχει το φορτίο που κουβαλά και του εξομολογείται μέσα στην ενορία πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, κάτι που και ο ίδιος του παραδέχτηκε!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος που θα βαφτεί με αίμα

Σασμός: Ο Πάπας είναι ο σοφός του χωριού θέλουν να τους μονοιάσει όλους

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θα ορμήσει πρώτος στη μάχη της βεντέτας

Ο παπά Μιχάλης δεν μπορεί να αντιληφθεί πως τόσο καιρό ο φονιάς βρίσκεται ανάμεσά τους και πως παραλίγο να τον παντρέψει και πέφτει σε μεγάλη μελαγχολία!

Το μοναστήρι αποτελεί τη μοναδική λύση για να γλιτώσει από όσα τον βασανίζουν, σύμφωνα με το περιοδικό tv24, και έτσι αφήνει τα πάντα και αποφασίζει να βυθιστεί στην σιωπή…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close