Σασμός επόμενα επεισόδια : 42 , 43 , 44 , 45

Σασμός επόμενα επεισόδια. Περιλήψεις των επεισοδίων 42 , 43 , 44 , 45  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 42 στις 15/11/21

Επεισόδιο 42

Η Αργυρώ επιστρέφει στο πατρικό της, οι σχέσεις της ωστόσο με τον Πέτρο είναι τεταμένες. Η ίδια, είναι αποφασισμένη να ζήσει τον έρωτά της με τον Αστέρη και αρχίζουν να σχεδιάζουν την απόδρασή τους.

Οι υποψίες της Καλλιόπης για τη Βασιλική δεν κατευνάζονται, καθώς η τελευταία ετοιμάζεται να πάει στο Ηράκλειο για να δει το Νικηφόρ, και η Καλλιόπη θα την ακολουθήσει. Η σχέση του Πέτρου και της Σεμίνας κλονίζεται, Ο Πέτρος είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της και ζηλεύει πολύ. Από την άλλη ο Παντελής ενημερώνεται για το παιχνίδι που τους έπαιξε ο Γιώργης.

Μαρίνα και Αστέρης βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι, ενώ ο Μαθιός ζει μια βραδιά πάθους με τη Βασιλική. Η παράνομη σχέση τους, αποκαλύπτεται στην Καλλιόπη  , και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες…

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 43 στις 16/11/21

Επεισόδιο 43

Η Αργυρώ και ο Πέτρης δείχνουν να τα ξαναβρίσκουν, προς ανακούφιση της Μαρίνας. Η Άσπα βρίσκει αρχαία στα πράγματα του Κώστα, συνειδητοποίει ότι είναι πάλι μπλεγμένος και επισκέπτεται τον Διονύση, ο οποίος όμως την εκβιάζει πως θα αποκαλύψει στον Κώστα τη σχέση της με τον Στεφανή.

Η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα τον Μαθιό με τη Βασιλική, τους επιτίθεται άγρια και διώχνει τον Μαθιό από το σπίτι. Ο Μαθιός καταφεύγει σε ένα σπιτάκι στο βουνό, οπού εκεί, εξομολογείται στον αδερφό του την κρυφή σχέση του  με την Βασιλική και τα δύο αδέλφια έρχονται πολύ κοντά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει τα πάντα για Μαθιό και Βασιλική και καταρρέει

Παράλληλα, η Καλλιόπη, γνωρίζοντας πλέον την σχέση του Μαθιου με την Βασιλική, κάνει τη σύνδεση και αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο γιος της είναι ο δολοφόνος του Στεφανή

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 44 στις 17/11/21

Επεισόδιο 44

Η Μαρίνα  βρίσκει την Καλλιόπη λιπόθυμη, πεσμένη στο δρόμο και την σώζει .Ο Μαθιός συγκρούεται άσχημα με την Καλλιόπη και προειδοποιεί τη μητέρα του να μην ξαναενοχλήσει τη Βασιλική και πως θα γυρίσει σπίτι με συγκεκριμένους όρους.

Η σχέση του Πέτρου με τη Σεμίνα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και είναι και οι δύο ευτυχισμένοι. Ο Διονύσης όμως δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 38 , 39 , 40 , 41

Ωστόσο πολύ γρήγορα, απογοητεύεται ακόμη μία φορά, όταν καταλαβαίνει πως η αγάπη του για την Αργυρώ, δεν μπορεί να ξεπεραστεί .Ο πληγωμένος της εγωισμός, αυτή τη φορά θα την οδηγήσει σε μία πράξη, που θα σοκάρει τον Αστέρη.

Ο  Αστέρης και η  Αργυρώ, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον εκβιασμό της Στέλλας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Στη φυλακή ο Αστέρης για φόνο

Η Στέλλα εκβιάζει τον Αστέρη, πώς θα αποκαλύψει τα πάντα στην Καλλιόπη, εάν δεν χωρίσει την Αργυρώ και μάλιστα έχει στην κατοχή της μία φωτογραφία του παράνομου ζευγαριού.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 45 στις 18/11/21

Επεισόδιο 45

Η Καλλιόπη ζητά από τον Μαθιό να επιστρέψει στο σπίτι, αλλά εκείνος θέτει τους δικούς του όρους. Η επιστροφή του Νικηφόρου στο χωριό θα δημιουργήσει αναστάτωση στη Βασιλική, που θέλει να κρύψει τη σχέση της με τον Μαθιό από το Νικηφόρο πάση θυσία.

Η Σεμίνα κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της, και αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο. Ο αστυνόμος προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από τον παπα – Μιχάλη, σχετικά με το φόνο του Στεφανή.

Δείτε ακόμη Σασμός: O Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και η Καλλιόπη σκοτώνει την Βασιλική

Η Αργυρώ κι ο Αστέρης προσπαθούν να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν τη Στέλλα. Η Αργυρώ αναλαμβάνει δράση, αλλά αυτό που θα ακολουθήσει, θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, την ίδια στιγμή που ο παπα-Μιχάλης θα ανακαλύψει κάτι, που, αν αποκαλυφθεί, θα ανατρέψει τις ζωές πολλών στο χωριό για πάντα.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 46 , 47 , 48 , 49

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close