Σασμός: Το πτώμα μιας γυναίκας προκαλεί τρόμο

Σασμός :Το πτώμα μιας γυναίκας προκαλεί τρόμο. Ένοχα μυστικά από το παρελθόν βγαίνουν στο φως στα επόμενα επεισόδια του Σασμού και κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τις συνέπειες.

Το πτώμα μιας γυναίκας προκαλεί τρόμο αλλά και ερωτήματα στην αστυνομία, τη στιγμή που η Καλλιόπη ανακαλύπτει πως ο Άγγελος είναι ο γιος της Ανθούλας.

το περιοδικό MYTV έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Eνα ραντεβού της Μαρίνας με τον Αντώνη, διακόπτεται από μία φρικτή αποκάλυψη.  Ενημερώνουν τον αστυνόμο, ότι σε ένα χαντάκι στο πλάι του δρόμου, εντοπίστηκε κάτω από τα χώματα το πτώμα μιας γυναίκας αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής.  Στην αστυνομία σημαίνει συναγερμός και όλοι είναι επί ποδός .Το πτώμα της γυναίκας που ανασύρθηκε, έχει προκαλέσει αναστάτωση και στο χωριό .

Δείτε ακόμη Σασμός: Νικηφόρος και Μαθιός βρίσκουν σφαγμένη τη Βασιλική

Σασμός: Το πτώμα μιας γυναίκας προκαλεί τρόμο

Λίγες ώρες αργότερα, αποκαλύπτεται πως πρόκειται για τη γυναίκα ενός Ρουμάνου που ζούσε στο χωριό μέχρι πριν από λίγο καιρό . Πρόκειται για τον ίδιο Ρουμάνο ,με τον οποίο είχε διάφορες ο Στεφανής και έχει μπει στο κάδρο των υπόπτων, για τη δολοφονία του.

Αντώνης Ντίνα και Μύρωνας μάταια προσπαθούν, να βρουν στοιχεία, για τον ένοχο της δολοφονίας της γυναίκας.  ο Διακομανώλης όμως ξέρει πολλά . Μάλιστα Ο άντρας ,όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, δεν αντέχει να κρατάει πια το μυστικό του και πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, αποφασισμένος να καταθέσει μία σημαντική μαρτυρία.

Δείτε ακόμη Σασμός: O Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και η Καλλιόπη σκοτώνει την Βασιλική

Ο ένοχος για το φόνο της γυναίκας ,είναι ο ίδιος της ο άντρας ,ο οποίος αφού τη σκότωσε και την έθαψε στο χαντάκι, εξαφανίστηκε από το χωριό. Η κατάθεση του Διακομανώλη, στέλνει το φονιά της νεαρής κοπέλας στη φυλακή . Αλλά περιπλέκει την αστυνομία, στην  υπόθεση του Στεφάνη.  Και αυτό γιατί , ο Ρουμάνος έλειπε από το χωριό όταν σκότωσαν τον Σταματάκη…

Ο Άγγελος αποκαλύπτει Πώς η Ανθούλα ήταν μητέρα του

Σασμός: Το πτώμα μιας γυναίκας προκαλεί τρόμο

Ο Άγγελος συνθέτει τα κομμάτια του παζλ και είναι πια σίγουρος πως η Ανθούλα ήταν η μητέρα του.  Ο παπαμιχάλης βλέπει το γιατρό πάνω από τον τάφο της Ανθούλας και αποφασίζει να του πει ,ότι ορισμένα μυστικά πρέπει να μείνουν κρυμμένα για πάντα . Ωστόσο τον ρωτάει, γιατί δείχνει τόσο ενδιαφέρον για την Ανθούλα.Ο Άγγελος δεν του αποκαλύπτει τίποτε, αλλά συνεχίζει να φροντίζει τον τάφο της μητέρας του.

Δείτε ακόμη Σασμός: O Άγγελος ρίχνει βόμβα στους Βρουλάκηδες

Βάζει λουλούδια, ένα σταυρό αλλά και σε μία πλάκα το όνομα της.  Λίγες ώρες μετά η Καλλιόπη επισκέπτεται το ιατρείο του Άγγελου, καθώς όμως την εξετάζει, η γυναίκα βλέπει να φοράει το Σταύρο και σοκάρεται. Είναι ο σταυρός που είχε πάρει εκείνη, όταν γεννήθηκε. Τότε συνειδητοποιεί πως ο γιατρός είναι ο γιος της Ανθούλας .η ανακάλυψη της Καλλιόπης για τον Άγγελο, τη συνταράσει συθέμελα, την ώρα που τα νέα για τον τάφο της Ανθούλας κάνουν το γύρο του χωριού!

Σασμός: Το πτώμα μιας γυναίκας προκαλεί τρόμο

Την επόμενη μέρα και ενώ η Καλλιόπη τρέμει στην ιδέα, πως θα αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά του παρελθόντος, αποφασίζει να αναλάβει δράση .Μίλα ανοιχτά στον Άγγελο και τον προειδοποιεί να μην σκαλίζει άλλο το παρελθόν δείτε εδώ αναλυτικά .Το ίδιο βράδυ όμως, ο Άγγελος εμφανίζεται στο σπίτι της και αποκαλύπτει στον Αστέρη και στον Μαθιό, πως είναι υιοθετημένος και ότι το όνομα της πράγματικής μητέρας του είναι Ανθούλα Σταματάκη . Τα δύο αδέρφια παγώνουν, ενώ η Καλλιόπη ,είναι αναγκασμένη πλέον, να  αποκαλύψει τα μυστικά που τη βαραίνουν τόσα χρόνια.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την ενεργή πηγή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close