Σασμός: Έρχεται οριστικός χωρισμός ανάμεσα στην Αργυρώ & στον Σταύρο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Σασμού θα είναι ανατρεπτικές αφού έρχεται οριστικός χωρισμός που οι fans περιμένανε

Καιρός ήταν. Αφού η Αργυρώ ανήκει στον Αστέρη μωρέ.

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς βλέπουμε την Αργυρώ να περνάει όμορφες στιγμές στο πλευρό του Σταύρου μαζί με το παιδί τους. Ο Σταύρος βρήκε στα μάτια της Αργυρούς τον μεγάλο του έρωτα ενώ η Αργυρώ βρήκε ένα στήριγμα να αντέξει το δύσκολο παρελθόν της.

Σασμός-Αργυρώ-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 133 , 134 , 135 , 136

Ο Αστέρης είναι γνωστό ότι θα αθωωθεί στην δική για την δολοφονία του Πετρή, μετά την κατάθεση της Σεμίνας, που αποδεικνύει ότι ο Αστέρης δεν ευθυνόταν για τον φόνο του Πέτρου Βρουλάκη. Το δικαστήριο μπορεί να έδειξε ότι ο Αστέρης είναι αθώος όμως η οικογένεια των Βρουλάκηδων δεν μπορούν να το δεχτούν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Νικηφόρος κάνουν test DNA

Σασμός-Σταύρος-

Η Αργυρώ γυρίζει πίσω στα Γιάννενα, γεμάτη οργή και θλίψη για την απόφαση του δικαστηρίου. Ο Αστέρης θέλοντας να της εξηγήσει θα πάει μέχρι τα Γιάννενα για να της μιλήσει. Θα έχουν μία συζήτηση οι δυο τους κατά την οποία η Αργυρώ σε κάθε της ευκαιρία θα του δείχνει πόσο οργισμένη είναι μαζί του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η αθώωση του Αστέρη προκαλεί καταιγιστικές εξελίξεις

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Ο Αστέρης, γυρίζει πίσω στην Κρήτη, μαζεύοντας τα κομμάτια του, αφού είναι πλέον σίγουρος ότι τίποτα δεν μπορεί να ξανά φέρει στην ζωή του, τον μεγάλο του έρωτα. Η Αργυρώ από την άλλη μετά τον γυρισμό του Αστέρη στην Κρήτη, ξεκινά να συνειδητοποιεί ότι δεν τον έχει ξεπεράσει ποτέ.

Δείτε ακόμα Σασμός: Δεν φταίει η Σεμίνα που ο αδερφός σου είναι νεκρός

Σασμός-Σταύρος-

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24 και την δημοσιογράφο Μαρία Μεταξητινου, η Αργυρώ θα καταλάβει πολύ σύντομα πως ο Σταύρος δεν είναι ο άνθρωπός της, στη σειρά Σασμός. Δεν είναι ερωτευμένη μαζί του, αυτή η σχέση ήταν μία ανάγκη, για να ξεχάσει το πονεμένο παρελθόν της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός ευχαριστεί τον Καραπάνο

Σασμός-Αργυρώ-

Ο Σταύρος, ξέρει ότι δεν είναι ευτυχισμένη δίπλα του κι έτσι την αφήνει ελεύθερη να φύγει. Θα κρατήσει επαφές μαζί της μόνο για το παιδί. Θα είναι σύντομα ο Αστέρης και η Αργυρώ ξανά μαζί; 

Ε είναι κάτι που είναι αναμενόμενο!!!! Περιμένω σαμπάνιες και τρελούς πανηγυρισμους!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close