Σασμός: Ο Μαθιός ευχαριστεί τον Καραπάνο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μαθιός ευχαριστεί τον Καραπάνο

Σιγά μην τον ευχαριστήσουμε κιόλας… Καλός είναι και αυτός! Όπως και να έχει Μπράβο στον Μαθιό τον λεβέντη γιατί έχουμε και μια αδυναμία…

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποφυλακίζεται ο Κώστας και ο εφιάλτης της Άσπας ζωντανεύει

Ο Καραπάνος από την πρώτη στιγμή που είδε τον Αστέρη στο κελί, τον ξεχώρισε. Και όταν εκείνος τον έσωσε από το μαχαίρι ενός άλλου κρατουμένου, έγινε ο εκλεκτός του. Όταν ο Μαθιός αντιλήφθηκε ότι ο μικρός του αδερφός έχει φιλικές σχέσεις με έναν άνθρωπο του υποκόσμου, προσπάθησε να το απομακρύνει από εκείνον και μάλιστα είχε τολμήσει να μιλήσει και στον ίδιο τον Καραπάνο να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας από τον αδελφό του γιατί δεν θα έμενε για πολύ μέσα στη φυλακή.

Σασμός-Καραπάνος

Δείτε ακόμη Σασμός: Παντελή, φέρε ρακές, και κέρνα γιατι παντρεύομαι

Τώρα όμως έρχεται η στιγμή που ο Μαθιός ευχαριστεί τον Βλάση, καθώς εκείνος κρύβεται πίσω από την εμφάνιση της Σεμίνας στο δικαστήριο. Φέρθηκες ωραία, Καραπάνο, στον αδελφό μου και σου το αναγνωρίζω. Χωρίς την καθοριστική απολογία της Σεμίνας, μάλλον τώρα θα κλαίγαμε. Κι εσύ μας έδωσες τη δυνατότητα να γελάμε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την βοήθειά σου. Για ό,τι θέλεις θα είμαι στο πλευρό σου, θα του πει.

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ και ο Αστέρης και πάλι μαζί

Ο Καραπάνος μπορεί να λυπηθεί που έχασε την παρέα του μέσα στη φυλακή αλλά τουλάχιστον θα ξέρει πως ένας αθώος άνθρωπος, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, έχει τη δυνατότητα να φτιάξει τη ζωή του από την αρχή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close