Σασμός: Μαθιός και Νικηφόρος κάνουν test DNA

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Μαθιός και ο Νικηφόρος, κάνουν test DNA. 

Εμείς μία υποψία την είχαμε από το 23 επεισόδιο…αλλά τέλος πάντων. ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ;;;;;;;;;;

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Μαθιός και  Βασιλική είναι έτοιμοι για επισημοποιήσεις με τον πρώτο να είναι αποφασισμένος να διαπιστώσει αν ο Νικηφόρος είναι γιος του. Οι δυο τους κάνουν test DNA αλλά όταν έρχεται η ώρα των αποτελεσμάτων ο Νικηφόρος κάνει την ανατροπή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Δεν φταίει η Σεμίνα που ο αδερφός σου είναι νεκρός

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αποφυλακίζεται ο Κώστας και ο εφιάλτης της Άσπας ζωντανεύει

Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο πατέρας μου δεν έχει νόημα” λέει και σκίζει τα αποτελέσματα. Οι εξελίξεις όμως στο σπιτικό του Μαθιού δεν σταματούν εκεί και αυτό γιατί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί η Καλλιόπη.

Στο φινάλε του πρώτου κύκλου η Καλλιόπη θα βάψει τα χέρια της με αίμα. Βλέποντας τον Άγγελο να παίρνει ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας τους η Καλλιόπη αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση. Έτσι μία μέρα του στήνει φονικό καρτέρι και ο Άγγελος αφήνει την τελευταία του πνοή.

Σασμός-Καλλιόπη-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η αθώωση του Αστέρη προκαλεί καταιγιστικές εξελίξεις

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο άδικος όμως αυτός θάνατος στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου αποτελεί την αρχή του τέλους και για την ίδια την Καλλιόπη. Τα αγαπημένα πρόσωπα του Άγγελου αλλά και η Άσπα είναι απαρηγόρητη μετά το χαμό του και άπαντες θεωρούν υπεύθυνη την Καλλιόπη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός ευχαριστεί τον Καραπάνο

Θέλοντας λοιπόν να την  εκδικηθούν αποφασίζουν να την πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα όπως θα δούμε στα επεισόδια του 2ου κύκλου. Ένα από αυτά τα πρόσωπα θα μαχαιρώσει την Καλλιόπη η οποία βρίσκει τραγικό τέλος. Η σκηνή μάλιστα του θανάτου της θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Σασμός-Νικηφόρος-Μαθιός-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close