Σασμός: Η αθώωση του Αστέρη προκαλεί καταιγιστικές εξελίξεις

Σασμός: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς η αθώωση του Αστέρη θα προκαλέσει καταιγιστικές εξελίξεις. 

Παιδιά χαμός θα γίνει. Αρπάξτε ένα μπολ pop corn και απολαύστε.

Η αθώωση του Αστέρη από το δικαστήριο προκαλεί καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια. Ο νεαρός ταξιδεύει στα Γιάννενα για να βρει την Αργυρώ αλλά ανακαλύπτει πως όχι μόνο έχει παντρευτεί κάποιον άλλον αλλά πως έχει και παιδί. Παράλληλα στην Κρήτη η σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής αποκαλύπτεται σε όλους και ξεσπάει σκάνδαλο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αποφυλακίζεται ο Κώστας και ο εφιάλτης της Άσπας ζωντανεύει

Η Αργυρώ μετά τη δίκη για τον άδικο θάνατο του Πετρή επιστρέφει στα Γιάννενα μετά από την έκβαση της είναι όμως αποφασισμένη να κάνει έφεση και να στείλει ξανά τον Αστέρη στις δικαστικές αίθουσες προκειμένου να τιμωρηθεί για το φόνο του αδερφού της.

Σασμός-Αργυρώ-

Η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση όμως η Αργυρώ είναι ανένδοτη. Από την άλλη και σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, ο Αστέρης επιστρέφει στην οικογένειά του αλλά το μόνο πράγμα που τον ενδιαφέρει να βρει είναι η Αργυρώ έτσι ώστε να μιλήσουν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Παντελή, φέρε ρακές, και κέρνα γιατι παντρεύομαι

Όλοι προσπαθούν να τον συνετίσουν και να τον συμβουλεύουν να συνεχίσει τη ζωή του από την αρχή, αλλά μάταια. Εν τω μεταξύ η Βασιλική καταφέρνει να βρει δουλειά την ίδια ώρα που ο Μαθιός την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Σασμός-Αργυρώ-

Η ίδια φοβάται όμως πως αν μάθουν οι συγχωριανοί τους πώς είναι ζευγάρι θα ξεσπάσει σκάνδαλο και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Ωστόσο δεν τα καταφέρνει. Μία αποκάλυψη στο καφενείο θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Η σχέση Βασιλική Μαθιού βγαίνει στο φως και όλο το χωριό μιλάει γι’ αυτό.

Δείτε ακόμα Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ και ο Αστέρης και πάλι μαζί

Τα νέα του μέχρι τώρα του παράνομου ζευγαριού περνούν από στόμα σε στόμα και καταλήγουν στο Νικηφόρο. Ωστόσο ο Μαθιός νιώθει λυτρωμένος και απαλλαγμένος από το άγχος της κρυφής ζωής και χαίρεται την ελευθερία που περίμενε τόσο καιρό.

Σασμός-Αργυρώ-

Αδιαφορεί για τα σχόλια που ακούγονται και θέλει να ζήσει πια με τη Βασιλική όσα στερήθηκαν τόσα χρόνια χωρίς να κρύβονται. Και ενώ η Καλλιόπη τρέχει να προστατεύσει  τον πρωτότοκο γιο της ο Αστέρης της δίνει το τελειωτικό χτύπημα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ δεν επιστρέφει στα Γιάννενα αν δεν δει τον Αστέρη να σαπίζει στην φυλακή

Ο νεαρός Σταματάκης προβαίνει σε μία κίνηση που θα φέρει αναστάτωση καθώς κάνει το ταξίδι που όλοι απεύχονται. Ο Αστέρης φτάνει στα Γιάννενα αποφασισμένος να συναντήσει την Αργυρώ και πολύ γρήγορα καταφέρνει να την πλησιάζει και οι δυο τους μιλούν για πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό.

Εκείνη χρησιμοποιεί πολύ σκληρά λόγια αποδεικνύοντας πως ακόμη η οργή και το μίσος που νιώθει μέσα της για εκείνον δεν έχουν φύγει. Ωστόσο Αστέρης θα βρεθεί τελικά αντιμέτωπος με ακόμη μία πολύ σκληρή αλήθεια.

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική λέει “όχι” στην πρόταση γάμου του Μαθιού

Η αποκάλυψη για το γάμο της με το Σταύρο αλλά και το γεγονός πως η κοπέλα έχει αποκτήσει και παιδί τον αφήνει σοκαρισμένο. Για πρώτη φορά συνειδητοποιεί πως έχασε την Αργυρώ για πάντα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close