Σασμός: Δεν φταίει η Σεμίνα που ο αδερφός σου είναι νεκρός

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές -Δεν φταίει η Σεμίνα που ο αδερφός σου είναι νεκρός. Κανείς δεν φταίει.

Αχ βρε Σεμίνα μου τι τράβας και εσύ… Έχει όμως  και η Αργυρώ τα δίκια της παιδιά μην τρελαθούμε…


Η παρουσία της Σεμίνας έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στο χωριό. Η κοπέλα παρουσιάστηκε στο δικαστήριο των Χανίων ενώ η μεγάλη δίκη είναι σε εξέλιξη και απειλεί να αλλάξει το αποτέλεσμα. Κάθε κουβέντα της είναι βόμβα για τους δικαστές, τους δικηγόρους και στο κοινό που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τη δική της δεκαετίας.

Σασμός-Σεμίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός ευχαριστεί τον Καραπάνο

Όλα τα μάτια ανοίγουν διάπλατα και παρόλο που κάποιοι ενοχλούνται, η Σεμίνα δεν σταματά την απολογία της: Ο Αστέρης έβγαλε το όπλο. Δεν ξέρω αν είχε σκοπό να πυροβολήσει τον Πέτρο, πάντως δεν το έκανε.

Οι δυο τους αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες και πρώτος πυροβόλησε στον αέρα ο Πέτρος, προφανώς για εκφοβισμό. Ήμουν κρυμμένη πίσω από ένα δέντρο. Φοβόμουν, ήθελα να τους σταματήσω αλλά δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα είχε αν είχα εμφανιστεί μπροστά τους.

Σασμός-Αστέρης-Πέτρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποφυλακίζεται ο Κώστας και ο εφιάλτης της Άσπας ζωντανεύει

Όλα έγιναν μέσα σε μία στιγμή. Άρχισαν να παλεύουν και να προσπαθούν να στρέψουν ο ένας το όπλο προς τον άλλον. Το όπλο τελικά εκπυρσοκρότησε και ο Πέτρος βρέθηκε κάτω στα χώματα ματωμένος. Ο Αστέρης δεν ήξερε τι να κάνει.

Είχε πανικοβληθεί και έφυγε. Λίγα λεπτά αργότερα πήγα πάνω από τον Πέτρο να δω αν ανέπνεε… Δυστυχώς, είχε χάσει και την τελευταία του πνοή, λέει μπροστά σε όλους και για πρώτη φορά η Καλλιόπη παίρνει μία μεγάλη ανάσα.

Σασμός-Πέτρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Παντελή, φέρε ρακές, και κέρνα γιατι παντρεύομαι

Μαζί με εκείνη και η Στέλλα που αποδεικνύει σε όλο το χωριό πως ο Αστέρης είναι αθώος. Αυτό για το οποίο φώναζε σχεδόν δύο χρόνια. Οχλαγωγία επικρατεί μέσα στον χώρο του δικαστηρίου και μάταια προσπαθούν τα όργανα της τάξης να συνετίσουν το κοινό που δεν δέχεται τα λόγια της κοπέλας.

Άγγελος εναντίον Σεμίνας

Η Στέλλα φυσικά θα επιμένει στην υπεράσπιση της προκειμένου να λάμψει η αλήθεια: Άρα δεν είδες τον Αστέρη Σταματάκη να πυροβολεί τον Πέτρο Πετρουλάκη εν ψυχρώ, σωστά; θα τη ρωτήσει ξανά και η αρνητική της απάντηση θα φέρει περισσότερη οχλαγωγία μέσα στη μικρή αίθουσα του δικαστηρίου.

Η Αργυρώ θα είναι έξαλλη με την κατάθεση της γυναίκας που παραλίγο να παντρευτεί τον αδερφό της, ενώ εκτός εαυτού είναι και ο Άγγελος: Σεμίνα μην ξεχνάς πως έχεις ορκιστεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Θα ήταν κρίμα να κριθείς για μία ψεύτικη κατάθεση, της επισημαίνει ο Άγγελος αλλά εκείνη δείχνει να μην φοβάται τίποτα πλέον.

Σασμός-Άσπα

Δείτε ακόμη Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ και ο Αστέρης και πάλι μαζί

Η Άσπα επεμβαίνει την τελευταία στιγμή και τον ηρεμεί: Δεν φταίει η Σεμίνα που ο αδερφός σου είναι νεκρός. Κανείς δεν φταίει. Όσο κι αν φωνάζεις το δίκιο σου, δεν θα το βρεις. Ούτε φυσικά ο Πέτρος γυρίσει πίσω. Η Σεμίνα δεν είχε λόγο να πει ψέματα για να σώσει τον Αστέρη, άρα δώσε της μία ευκαιρία να μιλήσει.

Οι δικαστές θα λάβουν τα πάντα υπόψη τους και θα αποφασίσουν. Όσο κι αν μας πονάει πρέπει να ακούσουμε και τη δική της εκδοχή αφού ήταν η μόνη που βρέθηκε στο σημείο του φόνου, του λέει και του μεταδίδει την ηρεμία της. Η Σεμίνα θα συνεχίσει να απαντά στις ερωτήσεις των δικηγόρων και να φέρνει στο φως την αλήθεια.

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ δεν επιστρέφει στα Γιάννενα αν δεν δει τον Αστέρη να σαπίζει στην φυλακή

Ένας μόνο δεν μπορεί να χαρεί με την εξέλιξη της κατάθεσης και αυτός είναι ο Αστέρης που περίμενε πώς και πώς τη στιγμή να καταδικαστεί για τον φόνο του Πέτρου και να γυρίσει για τα καλά στη φυλακή και τη… νέα του οικογένεια. Έναν φόνο που όπως φαίνεται δεν έκανε. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, η Σεμίνα κατεβαίνει από το ειδώλιο και συζήτηση του κοινού ξεκινάνε. Αθώος ή ένοχος ο Αστέρης Σταματάκης και ποια θα είναι τελικά η απόφαση των δικαστών;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close