Σασμός-Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Καλλιόπη θα εισπράξει ότι της αναλογεί.

Τώρα που αρχίζει και γίνεται καλή θα την τελειώσετε και αυτήν;;

Μήπως η Καλλιόπη θα πληρώσει τα σφάλματά της νεκρή, στη σειρά Σασμός; Τι της επιφυλάσσει η μοίρα και ποιο θα είναι το τέλος της; Ένα ερώτημα που απασχολεί διαρκώς τους τηλεθεατές και γεννά διάφορα σενάρια.

Είναι γεγονός πως στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, η Καλλιόπη είναι πιο σκληρή. Σκοτώνει τη Βασιλική και δολοπλοκεί διαρκώς, για να πετύχει το δικό της και για να κρατήσει τους Σταματάκηδες ενωμένους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος συγκρούεται με την Αργυρώ

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης βρίσκει νέα κοπέλα

Στη σειρά η Καπετάνισσα κάνει σφάλματα, τα οποία κατά κάποιον τρόπο δικαιολογούνται. Αυτό σημαίνει πως η ηρωίδα της σειράς ναι μεν σφάλλει, όμως δεν κάνει τίποτα από κακία. Αντιθέτως, νομίζει πως έτσι προστατεύει το σπίτι της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μακελειό στα χωράφια

Σασμός-Καλλίοπη

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 48 , 49 , 50 , 51

Ο Μιχάλης Αεράκης, ο αγαπημένος μας παπά Μιχάλης στη σειρά Σασμός, μίλησε στον Γιάννη Βίτσα στο περιοδικό 7 Μέρες TV για το εάν η Καλλιόπη θα πληρώσει νεκρή τα λάθη της.. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά:

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική αποκαλύπτει στην Αργυρώ πως την έσωσε ο Αστέρης

«Βάσει νέμεσης – για να χρησιμοποιήσουμε όρκους αρχαίας τραγωδίας – και βάσει δικαίου, ο καθένας θα εισπράξει ό,τι του αναλογεί. Αυτό μπορώ μόνο να σας πω».

Δείτε ακόμη Σασμός: Πάει για Τρίτη σεζόν η σειρά;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης αποκαλύπτει τα πάντα στην Θοδώρα

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο ηθοποιός αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της κάθαρσης, μέσω θανάτου. Μένει, λοιπόν, να δούμε εάν πράγματι η Καπετάνισσα μας αποχαιρετήσει με αυτόν τον φρικτό τρόπο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close