Σασμός-Αστέρης-Μαθιός

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης και Μαθιός γυρνούν την πλάτη στην Καλλιόπη.

Από την μια καλά κάνετε αλλά απο την άλλη…

Τα πάνω κάτω έρχονται στο «Σασμό» κι η Καλλιόπη καταρρέει από την προδοσία των γιων της. Ο Μαθιός κι ο Αστέρης δεν συμφωνούν με τις πράξεις της μητέρας τους κι αυτό σύντομα θα τους φέρει αντιμέτωπους.

Η Καλλιόπη θέλει να εκδικηθεί τον Παύλο Βρουλάκη κι ο μοναδικός τρόπος είναι να τον βγάλουν από τη μέση. Έτσι, δίνει εντολή θανάτου στα ανίψια της, τον Δημητρό και τον Νικολή, αφού ξέρει ότι οι γιοι της δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη θα εισπράξει ότι της αναλογεί

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι σκηνές που θα σοκάρουν τους τηλεθεατές

Φυσικά αυτό το σχέδιο το γνωρίζει πολύ καλά ο Νικηφόρος, ο οποίος έχει αναπτύξει μία προσωπική έχθρα με τον Βρουλάκη, αφού τον θεωρεί υπαίτιο για τον θάνατο του πατέρα του. Σύμφωνα με το TV24, τα ξαδέρφια Σταματάκηδες, λοιπόν, δίνουν ραντεβού θανάτου με τον Παύλο, ισχυριζόμενοι ότι θέλουν να τα βρουν.

Ωστόσο, ο Νικηφόρος τρέχει και μαρτυράει το θανατηφόρο σχέδιο στους θείους του, οι οποίοι λίγο πριν γίνει το κακό καταφθάνουν στα κτήματα, στον τόπο οι Σταματάκηδες θα δολοφονούσαν τον Βρουλάκη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος συγκρούεται με την Αργυρώ

Σασμός-Νικηφόρος-Μαθιός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης βρίσκει νέα κοπέλα

Όταν φτάνουν έρχονται αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα. Ο Δημητρός σημαδεύει με όπλο τον Παύλο και απειλεί να τον σκοτώσει. Ο Αστέρης, όμως, με γρήγορα αντανακλαστικά του επιτίθεται και σώζει τον Βρουλάκη από βέβαιο θάνατο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μακελειό στα χωράφια

Σασμός: Αστέρης και Καλλιόπη μαθαίνουν για το παιδί από τον Σταύρο

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 48 , 49 , 50 , 51

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός ορμά στον Νικολή προκειμένου να τον ακινητοποιήσει. Γρήγορα φτάνει η αστυνομία στον χώρο και οι Σταματάκηδες συλλαμβάνονται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Σασμός: Ο Τόλης μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι φονιάς και το λέει στον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική αποκαλύπτει στην Αργυρώ πως την έσωσε ο Αστέρης

Τα νέα δε θα αργήσουν να φτάσουν στα αυτιά της Καλλιόπης, η οποία γίνεται έξω φρενών με τους γιους της που ευθύνονται για τη σύλληψη των Σταματάκηδων στον «Σασμό» και καταρρέει με αυτήν την προδοσία.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close