Σασμός: Ποιος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας;

Σασμός: Οι εξελίξεις της σειράς στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές καθώς κάποιος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας;

Ωχ ωχ ωχ κι άλλη απόπειρα;;; Η αλήθεια είναι πως δεν πάει το μυαλά μας…

Ένας ακόμη χαρακτήρας θα θελήσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Μία νέα απόπειρα αυτοκτονίας έρχεται στη σειρά Σασμός, για να σοκάρει τους πρωταγωνιστές. Ποιοι είναι οι λόγοι που θα τον οδηγήσουν σε αυτή την τόσο δύσκολη και σκληρή απόφαση; Το περιστατικό αυτό θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα και θα ταράξει μία οικογένεια..

Ο Σταύρος και ο Βαγγέλης θα έρθουν σε μεγάλη σύγκρουση. Ο Βαγγέλης, μπλεγμένος στα σκοτεινά μονοπάτια του τζόγου, βάζει σε κίνδυνο την περιουσία της οικογένειας. Όσο κι αν ο Σταύρος προσπαθεί να τον συνετίσει, ο εθισμός του είναι τεράστιος.

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο Αμερικάνος

Σταδιακά, ο Βαγγέλης θα χάνει κι άλλα, κι άλλα… Το μόνο που θα έχει μείνει για να παίξει, θα είναι το σπίτι και το εργαστήρι που έχει με τον αδελφό του. Σύντομα, θα ποντάρει και αυτά, με αποτέλεσμα τα δύο αδέλφια να μένουν στο δρόμο.

Σασμός-Βαγγέλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Θοδώρα είσαι άχρηστη που έχασες το παιδί

Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Σταύρος θα εξοργιστεί, θα απελπιστεί. Ο Βαγγέλης θα συνειδητοποιήσει το λάθος του και θα λυγίσει. Αμέσως θα αντιληφθεί πως αποτελεί τεράστιο βάρος στην οικογένεια και θα θελήσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σασμός-Βαγγέλης

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 115 , 116 , 117 , 118

Ο Βαγγέλης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, σκορπίζοντας τον τρόμο, στη σειρά Σασμός. Την τελευταία στιγμή τον σώζει ο Σταύρος. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, καθώς στο παρελθόν ο Βαγγέλης είχε σώσει τον μικρό του αδελφό, από μεγάλη πυρκαγιά. Ο Βαγγέλης γλιτώνει, όμως παραμένει σε φρικτή ψυχολογική κατάσταση.

Θα καταφέρουν τα δύο αδέλφια να σταθούν σύντομα στα πόδια τους;      Σύμφωνα με το Youfly.com, ποιον ρόλο θα παίξει σε όλο αυτό η Αργυρώ;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close