Σασμός: O Αστέρης δεν προστατεύει τον εαυτό του

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης δεν προστατεύει τον εαυτό του

Αμάν και εσύ βρε Αστέρη μου Ξανθόπουλος κατάντησες… έκανες το  φονικό, άνοιξε το επιτέλους και μιλά πιααααα… Μας έσκασες!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, πρόκειται να δούμε ένα πέρασμα του χρόνου. Έτσι, ενάμιση χρόνο αργότερα, η ζωή όλων των ηρώων έχει αλλάξει και όλοι αναμένουν να ξεκινήσει η δική του Αστέρη για τον φόνο του Πετρή. Ωστόσο, στη δικαστική αίθουσα εμφανίζεται η Σεμίνα και όλα ανατρέπονται.

Σασμός-Σεμίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Φωτογραφίες από την δίκη του Αστέρη

Η αγάπη της Αργυρώς για τον Αστέρη μετατράπηκε σε μίσος από τη στιγμή που σκότωσε τον αδελφό της. Το μοναδικό που θέλει πια να δικαστεί ο Αστέρης και να τιμωρηθεί για το έγκλημα του. Και σύντομα, σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει. Ωστόσο, μέχρι εκείνη τη στιγμή, όλα θα είναι εντελώς διαφορετικά.

Ο Σταύρος με τον Αργυρώ κάθε μέρα που περνάει δένονται όλο και περισσότερο και ο άντρας καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Μάλιστα, όπως ήδη σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού mytv, εκείνος θα της κάνει πρόταση γάμου.

Αν και στην αρχή η Αργυρώ είναι διστακτική, στη συνέχεια δέχεται, καθώς θέλει να κλείσει οριστικά πια το κεφάλαιο Αστέρης. Μάλιστα, η ίδια προχωρά σε μία εξομολόγηση στον Σταυρό φανερώνοντας του ότι το παρελθόν της κρύβει περισσότερα από όσα νόμιζε.

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Βόμβα στη δική του Αστέρη

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά από σήμερα ο Σασμός δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος. Στην Κρήτη, η κόντρα του Άγγελου με την Καλλιόπη για τα περιουσιακά οδηγείται στα άκρα και η Στέλλα καλείται να λάβει μία επώδυνη απόφαση.

Την ίδια ώρα, ο γιατρός ανακοινώνει σε όλο το χωριό την πραγματική καταγωγή του και πια όλοι μαθαίνουν πως ο πατέρας του ήταν ο Μάρκος Βρουλάκης και η μητέρα του η Ανθούλα Σταματάκη. Τα νέα μαθαίνονται γρήγορα και ο πόλεμος με τους Σταματάκηδες μόλις αρχίζει. Ενάμιση χρόνο αργότερα, τίποτα δεν ίδιο στη ζωή κανενός, ενώ η δική του Αστέρη που πλησιάζει, κρέμεται σαν σκιά πάνω από το χωριό.

Η Αργυρώ η Άσπα και Μαρίνα επιστρέφουν για να παραστούν στο δικαστήριο. Στο μεταξύ, η ζωή στη φυλακή κυλάει στον γνωστό ρυθμό για τον Αστέρη, αλλά η αναμονή για τη δίκη καθώς και το παρελθόν του Καραπάνου φέρνουν αναστάτωση. Μάλιστα, ο Αστέρης δεν δείχνει την παραμικρή επιθυμία να προστατεύσει τον εαυτό του στην επικείμενη δίκη προκαλώντας ανησυχία στους δικούς του ανθρώπους.

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό είναι το εμπόδιο για το γάμο Μαθιού- Βασιλικής

Αντίθετα, η Στέλλα κάνει μία τελευταία απελπισμένη προσπάθεια για να βρει στοιχεία να τον υπερασπιστεί. Θέλει πάση θυσία να τα καταφέρει και να μην πραγματοποιηθεί ο μεγαλύτερος φόβος τον Σταματάκηδων και ο Αστέρης να γίνει ισοβίτης.

Η ώρα της δίκης του νεαρού και τα δύο στρατόπεδα οργανώνονται. Η Στέλλα με τον Καραπάνο σε μία απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα, ενώ ο Σταύρος και ο Αντώνης βρίσκονται δίπλα στον Αργυρώ και τη Μαρίνα και προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο, καθώς ξυπνούν οι μνήμες του θάνατου του Πετρή.

Σασμός-Σεμίνα

Δείτε ακόμη Σασμός Β σεζόν: Ποιοι μένουν- Ποιοι φεύγουν

Ο χρόνος πιέζει τον Μαθιό και τη Στέλλα, οι οποίοι προσπαθούν να βοηθήσουν τον Αστέρη, αλλά τα πράγματα μοιάζουν όλο και πιο δύσκολα για εκείνον. Η μέρα της δίκης ξημερώνει και τίποτα δεν είναι πια το ίδιο, για κανέναν από τους ήρωες. Κατά τη διάρκεια της, θα δούμε πολλές καταθέσεις, ομολογίες αλλά και μια με μεγάλη ανατροπή.

Η Σεμίνα θα εμφανιστεί τελικά στο δικαστήριο και για πρώτη φορά θα καταθέσει όσα είδε να συμβαίνουν στο βουνό την ημέρα που σκοτώθηκε ο Πετρής. Η ομολογία της, όμως, αθωώνει τον Αστέρη, καθώς όλοι καταλαβαίνουν πως ο θάνατος του Πετρή δεν ήταν φόνος, αλλά ατύχημα που προκλήθηκε από το δικό του όπλο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close