Σασμός-Μαθιός

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς Θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος του Άγγελου

Αυτός ο Μαθιός θα τα πάθει μια και καλή το βλέπω εγώ…

Ο «Σασμός» ξεκινάει ξανά απόψε και ο Δημήτρης Λάλος, (Μαθιός)  μίλησε για όλα όσα θα δούμε  στον β’ κύκλο της σειράς. «Έπρεπε να σας αφήσουμε με ερωτηματικά για να αρχίσει πάλι η σεζόν δυναμικά. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, σχεδόν δεν σταματήσαμε τα γυρίσματα, μόνο λίγο το καλοκαίρι.

Δείτε επίσης: Σασμός: Η μεγάλη απώλεια που χώρισε τον Παύλο με την Αιμιλία

Σασμός : Θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος του Άγγελου

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης πέφτει πάνω στην Θοδώρα

Νιώθουμε μια πολύ έντονη ευθύνη απέναντι στο κοινό που μας έχει αγαπήσει πολύ. Τα έχω ζήσει όλα, από απόλυτη αγάπη μέχρι να με κοιτάνε από μακριά και να στρίβουνε» είπε στην πρωινή εκπομπή  Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή .

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θα μάθει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του

Σασμός : Θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος του Άγγελου

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός καταρρακώνεται

Όσο για τον αν θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν ο Νικηφόρος και η Βασιλική στην συνέχεια είπε : Ο Μαθιός όλα όσα έκανε τα έκανε για την αγάπη του για την Βασιλική ,θα τον στηρίξουν όσο αντέχουν.

Ο Δημήτρης Λάλος ξεκαθάρισε πως οι εξελίξεις στη σειρά Σασμός θα έρθουν “οργανικά”. Ο γάμος δε θα έρθει γρήγορα, εξαιτίας της σύλληψης. Θα δοθούν οι απαντήσεις, θα υπάρξει ροή, ενώ δε θα λείψει και το έντονο σασπένς.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο προσκήνιο ένα μεγάλο μυστικό

Σασμός : Θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος του Άγγελου

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Άγγελος αφήνει σε έναν ακόμη την περιουσία του

Για τον δολοφόνο του Άγγελου, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως οι τηλεθεατές θα μάθουν για τον δολοφόνο. «Σίγουρα θα το δείτε και θα αποκαλυφθεί, αλλά με έναν τρόπο που θα το περιμένετε εναγωνίως».

Δείτε επίσης : Σασμός: Οι γονείς της Στέλλας ανησυχούν για το παιδί τους

Close