Σασμός-Παύλος-Αιμιλία

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την μεγάλη απώλεια που χώρισε τον Παύλο με την Αιμιλία.

Αυτοί οι δυο αγαπιούνται να μου το θυμηθείτε εμένα…

Ο Παύλος είναι ο πρώτος ξάδερφος του Μάρκου Βρουλάκη. Πρόκειται για έναν άνθρωπο κλειστό με δυναμικό χαρακτήρα . Αυτό που ξέρουμε επίσης είναι πως ο Παύλος είχε παντρευτεί την Αιμιλία.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θα μάθει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θα πάρει νέα εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός καταρρακώνεται

Και μαζί είχαν αποκτήσει ένα αγοράκι το οποίο πνίγηκε μικρό. Αυτό το τραγικό γεγονός μάλιστα χώρισε τον Παύλο από τη γυναίκα του Αιμιλία. Παρόλο που είχαν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι γονείς της Στέλλας ανησυχούν για το παιδί τους

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο προσκήνιο ένα μεγάλο μυστικό

Εκείνη δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το θάνατο του παιδιού της και μάλιστα τον κατηγόρησε κάποια στιγμή για ότι συνέβη. Λίγα χρόνια μετά, ο Βασίλης Σταματάκης σκότωσε τον Μάρκο, τον αγαπημένο του ξάδερφο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Άγγελος αφήνει σε έναν ακόμη την περιουσία του

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός κατηγορείται για τον φόνο του Στεφανή και δεν είναι ο Μαθιός

Αυτό ήταν το δεύτερο μεγάλο χτύπημα για τον Παύλο καθώς έχασε και τον ξάδερφό του που τον είχε σαν μικρό του αδερφό, μιας και είχαν μεγαλώσει μαζί . Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και η βεντέτα συνεχίστηκε μέχρι τη στιγμή που όλοι έμαθαν πως Παύλος πνίγηκε στη θάλασσα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Άγγελος αφήνει τα χωράφια των Σταματάκηδων στην Αργυρώ και η Καλλιόπη τα καίει

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: H Μαρίνα τρέμει για την Αργυρώ

20 χρόνια μετά επιστρέφει σε μία τραγική στιγμή για την οικογένεια Βρουλάκη και δίψα να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες, καθώς εξαιτίας τους η οικογένειά τους θρηνεί ακόμα μέλος, τον Άγγελο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιό πρέπει να μας ακολουθήσεις στο τμήμα

Η παρουσία του χαροποιεί τη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα αλλά τρομοκρατεί την Καλλιόπη. ο παπαμιχάλης θα προσπαθήσει να τον πείσει να φύγει ξανά, αλλά ο Παύλος θα έχει μία άγρια σύγκρουση με τον Μαθιό και θα είναι έτοιμος για όλα. Θα είναι ο Παύλος αυτός που θα σκοτώσει τον Μαθιο;

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close