Σασμός: Ο Άγγελος αφήνει σε έναν ακόμη την περιουσία του

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Άγγελος αφήνει σε έναν ακόμη την περιουσία του.

Για όλους φρόντισε ο Άγγελος…

 

Κι όμως, ο Άγγελος είχε φροντίσει για την περιουσία του, χωρίς να ξέρει ότι θα πεθάνει, στη σειρά Σασμός. Μέσα από όλη αυτή την φρικτή βεντέτα και τις απειλές της Καλλιόπης, ο νεαρός γιατρός θέλησε να προστατεύσει τα υπάρχοντά του, αλλά και να εξασφαλίσει την οικογένειά του.

Έτσι, δίχως να το σκεφτεί δεύτερη φορά, πήγε σε συμβολαιογράφο και μοίρασε την περιουσία του, σε μία διαθήκη. Αυτή η διαθήκη θα ανοίξει, μετά τον θάνατο του πρωταγωνιστή και όλοι θα διχαστούν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός κατηγορείται για τον φόνο του Στεφανή και δεν είναι ο Μαθιός

Σάσμός-Άγγελος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Άγγελος αφήνει τα χωράφια των Σταματάκηδων στην Αργυρώ και η Καλλιόπη τα καίει

Ο πόνος τους είναι αβάσταχτος. Η Αργυρώ ήταν ήρεμη τόσο καιρό που είχε έναν αδερφό κοντά της (μετά τον θάνατο του Πετρή). Αντίστοιχα, η Άσπα πίστευε πως είχε βρει τον άνθρωπο που θα περνούσε το υπόλοιπο της ζωής του πλάι του…

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 5 , 6 , 7 , 8,

Σασμός: Η Αργυρώ εισβάλει στο σπίτι των Σταματάκηδων και τα κάνει λίμπα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ σώζει απο τα δόντια του χάρου τον Αστέρη

Ο Άγγελος πέθανε ακαριαία από το χτύπημα του Κώστα. Εκείνος ομολόγησε και μπήκε στη φυλακή, αφήνοντας ελεύθερη την Καλλιόπη. Ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο οικογένειες θα ξεσπάσει…

Δείτε ακόμη Σασμός: H Μαρίνα τρέμει για την Αργυρώ

Θανάσης Πατριαρχέας: Πατέρας για τρίτη φορά ο «Άγγελος»! (εικόνα)

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιό πρέπει να μας ακολουθήσεις στο τμήμα

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, ο Άγγελος είχε αφήσει τα χωράφια του στην Αργυρώ και 60.000 ευρώ στην Άσπα. Στόχος του ήταν να τις αποκαταστήσει, ώστε να είναι ήρεμες, σε κάθε ενδεχόμενο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αισθάνομαι πως η παρουσία μου στην Κρήτη είναι περιττή

Σασμός: Η ‘Ασπα τα τελειώνει όλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής θα είναι ότι πιο συγκινητικό έχετε δει μέχρι τώρα

Η διαθήκη του Άγγελου ανοίγει, η περιουσία του μοιράζεται και οι πρωταγωνιστές διχάζονται, στη σειρά Σασμός. Η Καλλιόπη τρελαίνεται όταν μαθαίνει πως τα χωράφια του Άγγελου περνούν στους Βρουλάκηδες.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close