Σασμός-Λευτέρης-Θοδώρα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Θοδώρα και ο Λευτέρης περνάνε την πόρτα της εκκλησίας.

Αχ να δω αυτά τα παιδάκια μαζί και τι στον κόσμο

Η κόρη της Άννας και του Παντελή δεν θα αργήσει να έρθει σε επαφή με τον Λευτέρη, το νέο αστυνόμο που θα φτάσει στο χωριό.
Η αλήθεια είναι πως στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου είδαμε τη Θοδώρα να είναι προσκολλημένη στην οικογένεια της και κυρίως στον Μανώλη για το μυστικό που εκείνος κρύβει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θα μάθει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του

Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός καταρρακώνεται

Η όμορφη αλλά ατίθαση κόρη τον Αγγελάκηδων δεν έχει δώσει σημασία στην προσωπική της ζωή, ειδικά μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργη, όμως ο έρωτας δεν θα αργήσει να της χτυπήσει την πόρτα και μάλιστα μέρα μεσημέρι.

Ο Λευτέρης Ορφανός, ο νέος αστυνόμος του χωριού θα πέσει στην κυριολεξία πάνω της όταν ψάχνοντας την υπόθεση του Μαθιού βρεθεί στο κατώφλι της οικογένειας Αγγελάκη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι γονείς της Στέλλας ανησυχούν για το παιδί τους

Σασμός: Ο Γεροντιδάκης μπαίνει στον πλευρό του Αντώνη και φέρνει πανικό

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο προσκήνιο ένα μεγάλο μυστικό

Η Θοδώρα θα του ανοίξει την πόρτα και δεν θα κρύψει το ενδιαφέρον της για τον γοητευτικό άντρα που όχι μόνο εισβάλλει στον προσωπικό της χώρο αλλά και κάνει ερωτήσεις για τον αδερφό της Μανώλη.

Εκείνη ατίθαση, εκείνος επίμονος, κάπου στη μέση θα βρουν κοινά σημεία και να επικοινωνήσουν! Όμως δεν θα αργήσει η στιγμή που οι δυο τους θα ξαναβρεθούν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Άγγελος αφήνει σε έναν ακόμη την περιουσία του

Σασμός: Η Θοδώρα μήλον της Έριδος ανάμεσα σε δύο άντρες

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός κατηγορείται για τον φόνο του Στεφανή και δεν είναι ο Μαθιός

Ο αστυνόμος του χωριού, που θα συγκεντρώσει πάνω του τα γυναικεία βλέμματα και ουκ ολίγα κορίτσια θα αρχίσουν να τον ακολουθούν, θα επιδιώξει να δει ξανά το μελαχρινό κορίτσι που το έκλεψε το μυαλό.

Έρωτας θα υπάρχει και από τις δύο πλευρές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παρουσιαστούν προβλήματα στη σχέση τους. Οι δυο τους θα κάνουν σχέση και οι πρώτοι που θα το μάθουν θα είναι φυσικά τα μέλη της οικογένειας της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Άγγελος αφήνει τα χωράφια των Σταματάκηδων στην Αργυρώ και η Καλλιόπη τα καίει

Σασμός: Η Θοδώρα χάνει το παιδί

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 5 , 6 , 7 , 8,

Η Άννα θα χαρεί πολύ που η κόρη της βρήκε έναν σύντροφο μετά από τόσο καιρό και αμέσως θα προτείνει να του κάνουν το τραπέζι για να τον γνωρίσουν καλύτερα.

Τόσο εκείνη όσο και ο άντρας της θέλουν να βεβαιωθούν πως το παιδί τους, ειδικά μετά τις περιπέτειες που έζησε και το μωρό που έχασε, έχει πέσει σε καλά χέρια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ σώζει απο τα δόντια του χάρου τον Αστέρη

Σασμός: Η Θοδώρα τα χάνει όλα

Δείτε ακόμη Σασμός: H Μαρίνα τρέμει για την Αργυρώ

Μοιραία θα αρχίσουν να κάνουν σχέδια για το κοινό τους μέλλον, όμως η Θοδώρα ίσως να μην είναι σίγουρη για τις αποφάσεις και το συναισθήματά της. Για μία ακόμη φορά θα θέσει τους δικούς της όρους και φέρνει στη νέα της σχέση σε σημείο που θα ενοχληθεί ο αγαπημένος της.

Όπως επίσης και για εκείνη, το επάγγελμα του θα της δημιουργεί συνεχώς εμπόδια και άγχος, αφού δεν θα το έχει στο πλευρό της και όποτε θέλει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιό πρέπει να μας ακολουθήσεις στο τμήμα

Σασμός: Η Θοδώρα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Λευτέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Αισθάνομαι πως η παρουσία μου στην Κρήτη είναι περιττή

Η σχέση τους θα περάσει από 40 κύματα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, θα φτάσουν στον γάμο που ονειρεύονται οι δικοί της. Ο δρόμος όμως μέχρι εκεί δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα…

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close