Σασμός-Νικηφόρος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Νικηφόρος θα μάθει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του.

Τώρα…μπλέξαμε…

Είναι γεγονός πως τίποτε δε μένει κρυφό για πάντα. Ο Νικηφόρος κάποια στιγμή θα μάθει την φρικτή αλήθεια για τον δολοφόνο του Στεφανή, στη σειρά Σασμός. Ένα πρόσωπο κλειδί θα τον κοιτάξει στα μάτια και θα ομολογήσει όλα όσα γνωρίζει για το συμβάν που άλλαξε τις ζωές όλων.

Μετά τον θάνατο της Βασιλικής, ο Νικηφόρος μένει μόνος. Αυτό που ζητά, είναι η εκδίκηση. Θέλει να βρει τους φονιάδες των γονιών του και να τους κάνει να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός καταρρακώνεται

Σασμός: Ο Νικηφόρος θέλει να σκοτώσει τον Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι γονείς της Στέλλας ανησυχούν για το παιδί τους

Δυστυχώς, πρώτος στην αλήθεια αυτή δε φτάνει ο Νικηφόρος, αλλά ο Αστέρης. Ο Αστέρης θα πληροφορηθεί για τη δολοφονία που διέπραξε ο αδελφός του και θα σπεύσει να ενημερώσει το πληγωμένο αυτό παιδί.

Τότε ο Νικηφόρος θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Μοναδικός του σκοπός θα είναι να αποτελειώσει τον Μαθιό, βάφοντας τα χέρια του με το αίμα των Σταματάκηδων. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά, με την οικογένεια να ξεκληρίζεται..

Σασμός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτήν την εβδομάδα.

Σασμός Β’ κύκλος επεισόδιο 1 στις 19/9/2022

Επεισόδιο 1

Δευτέρα 

Ο θάνατος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν καταρρέει . Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία όπου η βασιλική περιμένει με το νυφικό της ενώ η Αργυρώ ο Σταύρος και ο μικρός ο Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Ασπά να θρηνεί τον Άγγελο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο προσκήνιο ένα μεγάλο μυστικό

Σασμός-Μαθιός-Αντώνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Άγγελος αφήνει σε έναν ακόμη την περιουσία του

Η γιαγιά Ειρήνη χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια της, μετά την απώλεια και αυτού του εγγονού της… καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς.

Η Καλλιόπη από την άλλη, εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό όμως αυτή τη φορά βρίσκεται στα χέρια του Πάπα Μιχάλη και ο άνθρωπος που προστατεύει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμο.

Σασμός Β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 2 στις 20 /9/2022

Επεισόδιο 2

Τρίτη 

Θολωμένη από θυμό για τον Αγγελο η Αργυρώ εισβάλει στο σπίτι τον Σταματάκηδων: Eδώ από τα χέρια μου θα πεθάνει η Καλλιόπη λέει με τα μάτια της να πετάνε σπίθες βάζοντας μπροστά το σχέδιο της για να την εκδικηθεί.

O Μαθιός ορκίζεται στη Βασιλική ότι δε σκότωσε εκείνος τον Αγγελο ενώ την ίδια στιγμή ο Μανώλης που βασανίζεται από τύψεις γι’ αυτό τον φόνο μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών ως πιθανός μάρτυρας. Η Σοφία και ο Τάσος εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους στην Στέλλα για την απόφαση της να υπερασπιστεί τον Μαθιό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αισθάνομαι πως η παρουσία μου στην Κρήτη είναι περιττή

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ σώζει απο τα δόντια του χάρου τον Αστέρη

Η γιαγιά Ειρήνη ζητά μία χάρη από τον παπά Μιχάλη και η παρουσία της όμως γίνεται αντιληπτή από έναν άντρα από τα παλιά ο όποιος επιστρέφει από τον κόσμο των Νεκρών. Διψασμένος για εκδίκηση… Ο μεγάλος φόβος του Πάπα Μιχάλη ξύπνα και η άφιξη αυτού του άντρα δεν προμηνύει τίποτα καλό για το μέλλον.

Σασμός Β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 3 στις 21 /9/2022

Επεισόδιο 3

Τέταρτη 

Η έρευνα για το φόνο του Άγγελου συνεχίζεται και η Καλλιόπη δίνει άλλοθι στον Μαθιό για να τον σώσει, αφού γνωρίζει πως δεν είναι ο γιος της ο ένοχος.

Την ίδια στιγμή ο Παύλος ανακοινώνει στον Πάπα πως γύρισε για να μείνει και να πάρει εκδίκηση ενώ η Ασπα με τη Μαρίνα και την Αργυρώ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης μπροστά στην τραγική θέα του πτώματος του Άγγελου στο νεκροτομείο.

Δείτε ακόμη Σασμός: H Μαρίνα τρέμει για την Αργυρώ

 

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιό πρέπει να μας ακολουθήσεις στο τμήμα

Ο Αστέρης αποτρέπει ένα ερωτικό ενδιαφέρον από τη Στέλλα και αυτό τον φέρνει σε αμηχανία ενώ η αστυνομία ψάχνει τον Μανώλη για να καταθέσει, αλλά πριν εκείνος πάει στο τμήμα, εμφανίζεται μπροστά του η Καλλιόπη: Σε εκλιπαρώ μην πεις κάτι δώσε μου λίγο χρόνο του λέει.

Σασμός Β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 4 στις 22 /9/2022

Επεισόδιο 4

Πέμπτη

Ο Παύλος προετοιμάζει μεθοδικά την επιστροφή του. Μία επιστροφή που πρόκειται να βαφτεί με αίμα. Θα είναι αρκετές οι μνήμες του παρελθόντος και η εικόνα της γιαγιάς, για να την σταματήσουν; Oι τύψεις κυριεύουν την Καλλιόπη καθώς οι αναμνήσεις της, από το βράδυ τοy φονικoy αποκαλύπτουν την φρικτή αλήθεια.

Σε κατάσταση πανικού θα ζητήσει προθεσμία από τον Μανώλη πριν πάει να καταθέσει στην Αθήνα. Μία απρόσμενη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς θα καταλήξει σε συμπλοκή με τον Σταύρο και θα ξυπνήσει στον τελευταίο νέες αμφιβολίες για το γάμο του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός κατηγορείται για τον φόνο του Στεφανή και δεν είναι ο Μαθιός

Σασμός: Νικηφόρος και Αντώνης σε σκληρό τετ α τετ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής θα είναι ότι πιο συγκινητικό έχετε δει μέχρι τώρα

Ο Αντώνης και η Ντίνα προσπαθούν ανασυνθέσουν το παζλ της δολοφονίας του Άγγελου και να φτάσουμε στον ένοχο. Η εμφάνιση μιας μάρτυρας κλειδί από το πουθενά θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, Ενώ μία ομολογία θα πέσει σαν βόμβα και θα ανατρέψει όλα όσα γνώριζαν οι αρχές για την βραδιά στον τόπο του εγκλήματος.

Η Καλλιόπη ομολογεί πως εκείνη σκότωσε τον Άγγελο και οι αστυνομικοί την συλλαμβάνουν. Από το σημείο αυτό και μετά οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 5 , 6 , 7 , 8,

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close