Σασμός: Έτσι θα φύγει ο Μανόλης απο την Κρήτη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως έτσι θα φύγει ο Μανόλης απο την Κρήτη.

Στο καλό Μανωλάκη θα μας λείψεις χαχα τι λέωω…

Οι δυσκολίες για τον νεαρό πρωταγωνιστή θα ξεκινήσουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του νέου κύκλου. Μετά τον θάνατο του Άγγελου, ο Μανόλης αισθάνεται πως δε μπορεί να ζήσει άλλο στην Κρήτη, γεγονός που τον οδηγεί στο να πάρει λανθασμένες αποφάσεις, στη σειρά Σασμός.

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα θα έρθει κοντά με τον νέο αστυνόμο;

Η εμφάνιση του νέου αστυνομικού στο τμήμα, χειροτερεύει την κατάσταση. Ο Μανόλης δε μπορεί να διαχειριστεί όσα συμβαίνουν. Ο βοηθός του Φραγκιαδάκη βλέπει στα μάτια του την ενοχή και τον πιέζει φρικτά, προκειμένου να τον κάνει να ομολογήσει.

Σασμός: Μανώλης και Σταυρός αποχωρούν με δραματικό τρόπο

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι νέοι ήρωες θα ανακατέψουν πολύ τα πράγματα

Η Θοδώρα και η Κλαίρη συμμαχούν, προκειμένου να τον προστατεύσουν τον νεαρό. Ο Μανόλης συνειδητοποιεί πως ο κλοιός γύρω του στενεύει και παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει οριστικά την Κρήτη, στη σειρά Σασμός.

Σασμός: Ο Μανώλης μετανιώνει πικρά αλλά είναι αργά

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι σκοτώνουν τον Σταύρο;

Μη μπορώντας να αποκαλύψει την σκληρή αλήθεια για τον δολοφόνο του Στεφανή, μαζεύει τα πράγματά του κι ετοιμάζεται να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Η πρόταση του καθηγητή του (για το πανεπιστήμιο στο εξωτερικό) ακούγεται όλο και πιο δελεαστική!

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Επανασύνδεση φωτιά στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Έτσι, δίχως δεύτερη σκέψη, προτείνει στην Κλαίρη να τον ακολουθήσει. Το ζευγάρι ξεκινά μία νέα περιπέτεια, μακριά από όσα τους πλήγωναν τόσο καιρό. Πόσο θα κρατήσει αυτό το ταξίδι; Θα επιστρέψει, άραγε, ο Μανόλης ξανά στο χωριό του;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close