Σασμός: Η Άσπα θα έρθει κοντά με τον νέο αστυνόμο;

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Άσπα θα έρθει κοντά με τον νέο αστυνόμο.

Κάλε κύριε αστυνόμε τι γίνεται θα αφήσετε καμία;

Η δολοφονία του Άγγελου στη σειρά Σασμός θα δρομολογήσει μια σειρά από εξελίξεις και η βεντέτα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες θα φουντώσει και πάλι.

Ο ερχομός του Παύλου Βρουλάκη θα κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα, αφού ο συγκεκριμένος χαρακτήρας που Θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας, δεν είναι ήπιων τόνων όπως η Μαρίνα και η Αργυρώ, αλλά είναι αποφασισμένος για όλα στη σειρά του ALPHA.

Σασμός: Η Άσπα βγάζει τον Μαθιό απο την φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι νέοι ήρωες θα ανακατέψουν πολύ τα πράγματα

Δεν διστάζει, μάλιστα, να βάψει τα χέρια του με αίμα… Από την πρώτη στιγμή Θα δείξει τους σκοπούς του και στο στόχαστρό του, φυσικά, μπαίνει η οικογένεια των Σταματάκηδων. Η Καλλιόπη γνωρίζει καλά με τι άνθρωπο έχει να κάνει και την πιάνει πανικός.

Από την άλλη, ξέρει καλά ότι άδικα έχει συλληφθεί ο ΜαΘιός, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του Άγγελου, και η μόνη λύση για να το αποδείξει είναι να παραδεχτεί η ίδια την εμπλοκή της στο συγκεκριμένο έγκλημα.

Σασμός: Η Άσπα ψάχνει να βρει τον ένοχο για την δολοφονία του Άγγελου

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι σκοτώνουν τον Σταύρο;

Ωστόσο, και τον Παύλο Βρουλάκη τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη φτάνοντας στην Άνω Ποριά. Στο χωριό κάνει την εμφάνισή της και η πρώην γυναίκα του (Γιώτα Φέστα), εισαγγελέας στο επάγγελμα, μαζί με το νέο σύζυγό της.

Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον της Άσπας

Δείτε ακόμη Σασμός: Επανασύνδεση φωτιά στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Ο οποίος είναι ο καινούργιος γιατρός της περιοχής (Μάνος Πετούσης). Πώς Θα αντιδράσει σε αυτή την εξέλιξη; Με θυμό ή μήπως ο έρωτάς τους, που δεν έσβησε ποτέ, Θα ξαναφουντώσει;

Σασμός: Παλεύουν με τις τύψεις τους!

Παλεύουν με τις τύψεις τους τόσο η Άσπα όσο και ο Μανωλάκης. 0 δεύτερος δεν αντέχει στη σκέψη ότι αν είχε πει την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή ίσως και να μην είχε δολοφονηθεί ο Πέτρος αλλά ούτε και ο Άγγελος.

Σασμός: Η στάση της Άσπας απέναντι στον Άγγελο στην δίκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Σε μισώ αλλά σε θέλω Αστέρη

Η Άσπα, από την άλλη, είναι σίγουρη πως πίσω από τη δολοφονία του αγαπημένου της βρίσκεται ο Κώστας και είναι αποφασισμένη να το αποδείξει. Το έργο του Αντώνη Φραγκιαδάκη Θα είναι πολύ δύσκολο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που κάνει την εμφάνισή του ο Παύλος Βρουλάκης.

Δίπλα του όμως θα βρίσκεται ένας πολύ έμπειρος αστυνομικός (Γιώργος Γεροντιδάκης), σύμφωνα με το mediatime, που θα καταφέρει να βρει στοιχεία, τα οποία Θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close