Σασμός: Οι νέοι ήρωες θα ανακατέψουν πολύ τα πράγματα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως οι νέοι ήρωες θα ανακατέψουν πολύ τα πράγματα.

Άρε Παντελή…απο τους πιο αγαπημένος είσαι…

Ο ηθοποιός Στάθης Μαντζώρος δίνει αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV στην δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου και μας δίνει spoiler και τι ακριβώς θα δούμε στον β κύκλο της σειράς.

Σασμός: Οι νέοι ήρωες θα ανακατέψουν πολύ τα πράγματα

Δείτε ακόμη Σασμός: Επανασύνδεση φωτιά στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Έχοντας πίσω του μία τεράστια καριέρα στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, ο Σταθης Μαντζώρος είπε το ναι σε ένα καθημερινό σίριαλ και έγινε ο πιο αγαπημένος καφετζής της μικρής μας οθόνης. Μετά από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν, κάνει το δικό του απολογισμό το 7 Μέρες TV και δηλώνει έτοιμος για ένα νέο, ακόμα πιο συναρπαστικό κύκλο.

Φέτος κάνατε τζακ ποτ! Μετά τόσα Σασμό, ήρθε και η συμμετοχή στην θεατρική παράσταση της χρονιάς. Το χειμώνα θα είστε στο Θέατρο Παλλάς, στην τρελή του Σαγιό του Ζαν Ζιρωντού, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια…

Και με μία πλειάδα λαμπρών συναδέλφων, μεταξύ αυτών και η αγαπημένη μου παπαδιά από το Σασμό, ο πιο καλός και αληθινός άνθρωπος στην Άνω Πορία, η εξαιρετική θεατρική ηθοποιός Στέλλα Γκίκα.

Σασμός: Οι νέοι ήρωες θα ανακατέψουν πολύ τα πράγματα

Δείτε ακόμη Σασμός: Σε μισώ αλλά σε θέλω Αστέρη

Άρα, μιλάμε για διπλή χαρά για μένα προσωπικά σε αυτή την παράσταση, την οποία και προετοιμάζουμε για το φθινόπωρο.

Τι σας λένε για τον ήρωα που υποδύεστε στο Σασμό, τον Παντελή; Πραγματικά πρέπει να είναι ο πιο αγαπημένος καφετζής στην Ελλάδα…

Χθες περπατούσα στο δρόμο και σταμάτησε δίπλα μου ένας οδηγός φορτηγού. Μου λέει: Φιλαράκι, θα ήθελα να σε είχα κολλητό μου και παρεάκι μου. Να περνούσα κάθε μέρα για ένα μισάωρο μετά τη δουλειά από τον καφενέ σου, να με πειράζεις, να έπαιρνε νοστιμιά η καθημερινότητα. Είσαι μεγάλο πειραχτήρι!

Τα έχασα, αλλά και χάρηκα πάρα πολύ με τα λόγια του και του είπα ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Ο Παντελής, απ’ ό,τι μου λέει ο κόσμος και τα μηνύματα που παίρνω, είναι ένας άνθρωπος που αρέσει πολύ γιατί είναι δίκαιος.

Αυτό που έχει να πει θα το πει και δεν θα φοβηθεί κανέναν, ούτε την Καλλιόπη ούτε τον Μάθιο, ούτε τον παπά τον ίδιο. Είναι ένας ορεσίβιος κάτοικος ενός χωριού, ένας άντρας παλαιάς κοπής με αρχές. Και αυτό έχει λείψει σήμερα: οι άνθρωποι με σαφείς αναφορές και αξίες.

Σασμός: Οι νέοι ήρωες θα ανακατέψουν πολύ τα πράγματα

Δείτε ακόμη Σασμός: Τον Παύλο Βρουλάκη τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη

Ο Παντελής τιμά τη γυναίκα του, αγαπά με το δικό του τρόπο τα παιδιά του, είναι φωνακλάς αλλά έχει την μαεστρία να διορθώνει τα λάθη του και να γεφυρώνει τις διαφορές του με τη Θεοδώρα και τον Μανώλη, είναι και άξιος δουλευταράς.

Το ότι του αρέσει να μαθαίνει νέα έχει μια χαριτωμενιά, γιατί σε ένα χωριό πάνω στα βουνά, δεν είναι υπήρχε και το κουτσομπολιό, όλα θα ήταν βαρετά και ο χρόνος δεν θα περνούσε! Γι’ αυτό και ο Παντελής είναι της κοινωνικοποίησης. Μου λέει ένας κύριος στο δρόμο έχεις γίνει άνθρωπος σπιτιού μας.

Το σκέφτηκα αυτό και συνειδητοποίησα ότι οι τηλεθεατές έχουν δει 171 επεισόδια από το Σασμό, οπότε όλοι αυτοί οι ήρωες έχουν πλέον γνωστοί τους. Ξέρουν τα αποτυπώματα του καθενός μας.

Ποια ήταν η πιο συγκλονιστική σκηνή για εσάς στον κύκλο που αποχαιρετήσαμε πριν από ένα μήνα;

Ο όμορφος τρόπος που υποδέχθηκε ο ήρωας μου την Κλαίρη. Όλοι έτρεμαν να του πουν ότι είναι τυφλή, και εκείνος, με το που τη γνώρισε, την αγκάλιασε, την καμάρωσέ, ήταν ανθρώπινος και της άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του.

Σασμός: Οι νέοι ήρωες θα ανακατέψουν πολύ τα πράγματα

Δείτε ακόμη Σασμος: Η Αργυρώ λέει στον Αστέρη ότι είναι πατέρας;

Δέχτηκε με περηφάνια την επιλογή του γιου του. Ο Παντελής είναι δυνατός και δίκαιος, κάτι που φάνηκε με αυτήν την κοπέλα. Μπορεί να είναι αγριάνθρωπος, αλλά ξέρει να σέβεται, γνωρίζει το σωστό και έχει αξίες. Χώνει μεν την μύτη του παντού για να μάθει νέα για τους συγχωριανούς του και να τους πειράξει, αλλά έχει βαθιά αγαθή ψυχή.

Πρέπει να τον έχετε δουλέψει πολύ αυτό τον ήρωα. Θεωρώ ότι είναι προσωπική σας επιτυχία.

Επειδή έχω ζήσει στην επαρχία, όλα αυτά τα πρόσωπα μου είναι οικεία. Ξέρω πως είναι ο καφετζής στα χωριά, ένα πειραχτήρι. Δεν θα υπήρχε κανένα κέρδος για τον τηλεθεατή αν υποδυόμουν τον Παντελή ως έναν απλό καφετζή, που έχει βαρεθεί τη ζωή του.

Σασμός: Οι νέοι ήρωες θα ανακατέψουν πολύ τα πράγματα

Δείτε ακόμη Σασμός: Πέντε νέα πρόσωπα που φέρνουν σεισμό στον δεύτερο κύκλο

Βασικά, θα έλεγα ότι ο άνθρωπος αυτός μου μοιάζει και του έχω βάλει πολύ από τον Στάθη. Είμαι κι εγώ δεν θα σκύψω το κεφάλι στα προβλήματα, θα κάνω πλάκα για να μην τρελαθώ, όπως έκανε και εκείνος με το γάμο του Θεοδώρας, θα αυτοσαρκαστώ για την οικογένειά που έχω και το ιδιαίτερο γιο μου.

Ο Παντελής είναι αγαπησιάρης προς το κοινό γιατί έχει τη δική του ζυγαριά. τον καταλαβαίνω, είναι τα βιώματα της επαρχίας που δε φεύγουν από πάνω σου όσα χρόνια κι αν μένεις στην Αθήνα.

Ο Παντελής υποψιάζεται ότι ο Μανώλης ξέρει πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς και δεν τον καταδίδει;

Αν ήξερε ο Παντελής ότι ο γιος του γνωρίζει, θα τον έπαιρνε, θα τον πήγαινε στο Φραγκιαδάκη, και ο Μαθιός θα ήταν ήδη στη φυλακή. Ο Παντελής έχει αξίες. Μιλάμε για φόνο, για αφαίρεση ζωής και θα το απέκρυβε; Ούτε του περνάει απο το μυαλό ότι ο Μανώλης κουβαλάει τέτοιο βάρος, ότι παθαίνει κρίσεις πανικού, ότι έχει δοσοληψίες με τον Μαθιό, ότι δεν κοιμάται τα βράδια.

Πιστεύει πως είναι απλώς ένα ιδιαίτερο παιδί, προσκολλημένο στα μαθηματικά. Παρόλο που είναι ξεροκέφαλος και του φωνάζει να τον βοηθήσει τον καφενέ, αποδέχεται και τις παραπάνω σπουδές που κάνει για την Κλαίρη. Απλά δεν μπορεί να τον αποκρυπτογραφήσει τον Μανώλη και αυτό τον προβληματίζει ως πατέρα.

Σασμός: Οι νέοι ήρωες θα ανακατέψουν πολύ τα πράγματα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η οριστική απόφαση της παραγωγής για το μέλλον της Βασιλικής στην σειρά

Γιατί τα κάνει όλα αυτά και πάει με τα παιδιά του μία βάρκα και κουπί και μία πανιά; Γιατί δεν θέλει να χάσει την μπάλα μαζί τους. Γι’ αυτό και μία φωνάζει μία αγκαλιάζει και μία σωπαίνει. Αν βγει εκτός εαυτού, ξέρει πως θα αντιδράσουν θα φύγουν και θα πληρώσει το τίμημα.

Τι θα δούμε στο δεύτερο κύκλο της σειράς;

Η Άνω Ποριά θα πάλλεται, ένα χωριό μπερδεμένο και στα κόκκινα. Θα μπουν νέοι χαρακτήρες και θα ανακατέψουν πιο πολύ τα πράγματα και ο Παντελής θα παίξει, όπως πάντα, πολύ σημαντικό ρόλο όσα συμβούν. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για αυτή την αποδοχή του κόσμου και το ελάχιστο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Σασμός: Οι νέοι ήρωες θα ανακατέψουν πολύ τα πράγματα

Δείτε ακόμη Σασμός: Συνάδελφος του Αντώνη σκοτώνει τον Μαθιό

Κι ευχαριστώ και όλους τους δημοσιογράφους που έχουν αγαπήσει τόσο πολύ τον Παντελή και περιμένουν πως και πως την ατάκα του για να γελάσουν με όσα δραματικά συμβαίνουν στο Σασμό, τα οποία δυστυχώς είναι τραγικά και αληθινά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close