Σασμός-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού η Αργυρώ είναι συγκλονισμένη και εξομολογείται στη Στέλλα πως φοβόταν πολύ. 

ΜιαΜισή σεζόν και κάτι παραπάνω ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ να του μιλήσει…ΕΛΕΟΣ!

Η Αργυρώ είναι αποφασισμένη πει στην Στέλλα την αλήθεια για τον Πετράκη ενώ ο Αντώνης παλεύει και το πρώτο φως φέρνει την ελπίδα. Για την ακρίβεια δε σταμάτα να μιλά στον ύπνο του και να αναφέρει ονόματα που δεν έχει ακούσει ποτέ ξανά η Μαρίνα.

Μαζί με την Ντίνα και το Μύρωνα προσπαθούν να βγάλουν άκρη αλλά δεν τα καταφέρνουν απόλυτα. Ο Μανώλης και ο Νικηφόρος απαλλάσσονται και τυπικά από τα θερμοκήπια και για όλα ευθύνεται η Στέλλα που βρήκε τρόπο να αναγκάσει τον Ευθύμη Φαρμάκη να υπογράψει το απαλλακτικό τους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αντώνης επιστρέφει στη Μαρίνα

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρης και Μαθιός αγκαλιά με τον Πετρή για πρώτη φόρα

Την ίδια ώρα ο Βαγγέλης χώνεται όλο και περισσότερο στις βρωμοδουλειές του Φαρμάκη ενώ η Αργυρώ και ο Σταύρος υπογράφουν και τυπικά το μεταξύ τους διαζύγιο σε πολύ καλό κλίμα. Ο Αντώνης εξακολουθεί να μη θυμάται τίποτα ωστόσο θα λάβει μία απρόσμενη βοήθεια και αυτή θα είναι απ’ τη Σοφία την μητέρα της Στέλλας.

Η οποία αποφασίζει να εφαρμόσει πάνω του την μέθοδο της κλινικής ύπνωσης για να θυμηθεί σταδιακά πράγματα απ’ τη ζωή του. Η Στέλλα και η Αργυρώ κανονίζουν να βγουν για ποτό οι δυο τους. Έρχονται κοντά και η Αργυρώ θα της αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό κάνοντας την να χάσει την γη κάτω απ’ τα πόδια της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μανώλης και Τζένη ερωτεύονται

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Άγριος καυγάς Καλλιόπης και Αργυρώς στα επόμενα επεισόδια

Φοβόμουν Στέλλα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν το έχω πει τόσο καιρό. Η Καλλιόπη με τον Παύλο. η  βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειές μας… Το ότι το παιδί μου είναι μισός Βρουλάκης μισός Σταματάκης σαν τον Άγγελο, ότι μπορεί να του συμβεί κάτι κακό.”  της ομολογεί.

Η Στέλλα την βάζει να της υποσχεθεί πως θα πει το μεγάλο αυτό μυστικό το συντομότερο δυνατό στον Αστέρη. Ο Μαθιός εισβάλει στην αποθήκη των Αγγελάκηδων για να βρει το όπλο του φόνου του Στεφανή. Στην κατοχή του έχει ένα εργαλείο που ανιχνεύει όπλα όμως και πάλι θα μείνει με άδεια χέρια αλλά θα μάθει κάτι που θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα θα ακούσει τη Βασιλική να μιλάει στο τηλέφωνο με το Νικηφόρο που εκείνος να της λέει ότι ο Μανώλης παρέδωσε ένα όπλο που βρήκε, στον Παύλο. Ο Μαθιός θα κλονιστεί αλλά δεν θα το δείξει. απλά θα του πει στην Καλλιόπη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει για το φρικτό παρελθόν της Έλενας

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Νεκρή η Μαρίνα;

Εκείνη ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ο Αστέρης προειδοποιεί τον Φαρμάκη να μείνει μακριά απ’ την οικογένεια του. Εκείνος ωστόσο έχει αλλά σκοτεινά σχέδια. Παράλληλα η Αργυρώ προετοιμάζεται να του πει την αλήθεια για το παιδί. Οι υποψίες για την Έλενα πνίγουν την Θοδώρα την ώρα που η τελευταία μαθαίνει για τον ξυλοδαρμό της πρώτης.

Ο Βαγγέλης ακούει τυχαία και παρεξηγεί μια συζήτηση η οποία θα τον οδηγήσει σε μια αντίδραση με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Σταύρος καλεί εξοργισμένος τον Αστέρης. Εκείνος πηγαίνει ανυποψίαστος σπίτι του για να ανακαλύψει ότι ο Πετρής είναι τελικά δικό του παιδί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη φοβάται για την ζωή του γιού της

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καίτη Γαρμπή τα ξαναβρίσκει σε Θοδώρα και Λευτέρη

Ακόμα δεν έχεις καταλάβει το λόγο που ο Παύλος δε σε σκότωσε τότε στην αποθήκη; Δεν πάει το μυαλό σου γιατί σε προστάτευσε;” του λέει αφήνοντας τον πρώτο με όσα του αποκάλυψε για το μικρό Πετρή εμβρόντητο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close