Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει για το φρικτό παρελθόν της Έλενας

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Θοδώρα μαθαίνει για το φρικτό παρελθόν της Έλενας.

Τώρα όλα κρέμονται σε μια κλωστή….

Το φρικτό παρελθόν της Έλενας θα γίνει γνωστό, στη σειρά Σασμός. Παρά τη σύγκρουση και τη ζήλια, η Θοδώρα θα προσεγγίσει αυτή την κοπέλα και θα μάθει φρικτά πράγματα για τη ζωή της.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Νεκρή η Μαρίνα;

Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει για το φρικτό παρελθόν της Έλενας

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Καλλιόπη φοβάται για την ζωή του γιού της

Ο Οδυσσέας επιμένει στο να δυσκολεύει την καθημερινότητά της. Ο Λευτέρης προσπαθεί μανιωδώς να την προστατεύσει, αλλά είναι μάταιο. Σύντομα, για καλή της τύχη, ο Οδυσσέας θα δολοφονηθεί και η Έλενα θα ανασάνει ελεύθερη μετά από καιρό.. Βέβαια, αυτό δε θα κρατήσει για πολύ.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Καίτη Γαρμπή τα ξαναβρίσκει σε Θοδώρα και Λευτέρη

Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει για το φρικτό παρελθόν της Έλενας

Δείτε ακόμα: Σασμός: Σταύρος σε Αστέρη – Αυτή η γυναίκα σε κοροϊδεύει

Σύντομα, το παρελθόν της Έλενας θα ξετυλιχθεί και θα ταράξει αρκετά την Θοδώρα, στη σειρά Σασμός. Θα μάθει ότι ο Οδυσσέας την κακοποιούσε, λεκτικά και σωματικά. Θα δει πληγές στο σώμα της και θα στεναχωρηθεί για αυτό που βιώνει.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μαθιός στο πλευρό της γυναίκας του

Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει για το φρικτό παρελθόν της Έλενας

Δείτε ακόμα: Σασμός: Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις  Τι θα γίνει με Αργυρώ, Μαθιό και Λευτέρη

Θα καταφέρει η Θοδώρα να κάνει πίσω και να της σταθεί πραγματικά; Η Έλενα σύμφωνα με το youfly.com ζητάει βοήθεια και η κατάστασή της είναι απελπιστική. Όλα κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close