Σασμός: Η Καλλιόπη φοβάται για την ζωή του γιού της

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Καλλιόπη φοβάται για την ζωή του γιού της.

Τι να κάνει και η μάνα….

Η ώρα της κρίσης έχει φτάσει και η Καλλιόπη βλέπει πως ο Αστέρης δεν έχει σκοπό να χωρίσει από την Αργυρώ. Τότε λοιπόν αποφασίζει να μιλήσει στο γιο της για το μυστικό που βαραίνει την οικογένεια τους εδώ και χρόνια.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Πετρής ήταν ήδη νεκρός όταν έμαθα πως είμαι έγκυος στο παιδί σου Αστέρη

Σασμός: Η Καλλιόπη φοβάται για την ζωή του γιού της

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μαθιός σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο

Του μιλάει δηλαδή για την μεγάλη κατάρα που ξεκίνησε όταν ο Μαθιός Σταματάκης ερωτεύτηκε την Δέσπω Βρουλάκη και εκείνος στην προσπάθειά του να πάει να την δει, έπεσε από το άλογο του και σκοτώθηκε. Η μητέρα του κατηγόρησε την Δέσπω για το θάνατο του και την καταράστηκε να μπει κι εκείνη στο χώμα όπως και έγινε.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η σχέση Αστέρη  Αργυρώς τώρα ξεκινά

Σασμός: Η Καλλιόπη φοβάται για την ζωή του γιού της

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μια γυναίκα στοιχειώνει τα όνειρα του αστυνόμου

Εξηγεί λοιπόν του Αστέρη πως από τότε δεν μπορεί να στεριώσει  σχέση μεταξύ των δύο οικογενειών και ο λόγος που προσπαθεί να τον αποτρέψει είναι για να μη θρηνήσουν κι άλλο νεκρό.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μανώλης και Νικηφόρος την γλιτώνουν τελευταία στιγμή

Σασμός: Η Καλλιόπη φοβάται για την ζωή του γιού της

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Σταύρος ζητά συγγνώμη

Ο Αστέρης φυσικά γίνεται έξαλλος και της ξεκαθαρίζει πως δεν θα αφήσει τη γυναίκα τη ζωή στου για κάποια απαρχαιωμένη κατάρα που δεν ευσταθεί στο σήμερα. Η Καλλιόπη θα αρχίσει να φοβάται για τη ζωή του γιου της ακόμα περισσότερο μετά από εκείνη την κουβέντα.

Σασμός : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Μ.Δευτέρα 10 Απριλίου – Επεισόδιο 113

Σασμός: Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις – Τι θα γίνει με Αργυρώ, Μαθιό και Λευτέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καίτη Γαρμπή τα ξαναβρίσκει σε Θοδώρα και Λευτέρη

H πρόθεση του Μανόλη να παραδώσει το όπλο στην αστυνομία πανικοβάλλουν τον Μαθιό και την Καλλιόπη, που αποφασίζουν να δράσουν ακαριαία. Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Αντώνη δεν είναι ενθαρρυντικά, την ίδια ώρα που η Καλλιόπη προειδοποιεί τον Παύλο για την κατάρα που βαραίνει τις οικογένειές τους.

Ο Ευθύμης δρομολογεί το τελικό σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού, την ώρα που ο τελευταίος προβαίνει σε μία κίνηση απελπισίας για να ανακτήσει το όπλο.

Σασμός: Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις – Τι θα γίνει με Αργυρώ, Μαθιό και Λευτέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Σταύρος σε Αστέρη ; Αυτή η γυναίκα σε κοροϊδεύει

Μ.Τρίτη 11 Απριλίου – Επεισόδιο 114

Σασμός, Η Γη της Ελιάς Μαύρο Ρόδο και Παγιδευμένοι: Πότε επιστρέφουν μετά το Πάσχα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός στο πλευρό της γυναίκας του

Ο Οδυσσέας δίνει ραντεβού στον Λευτέρη, ο οποίος ενημερώνει τον Φαρμάκη. Εκείνος τον προειδοποιεί να προσέχει, την ώρα που η Στέλλα αποφασίζει να δεχτεί να τον αναλάβει και πάλι. Οι προσπάθειες του Μαθιού να βρει το όπλο αποβαίνουν άκαρπες, ενώ η Βασιλική ανησυχεί όλο και περισσότερο για την κατάστασή του.

Ο Παντελής χρησιμοποιεί δόλια μέσα για να καταστρέψει τα εγκαίνια της καντίνας του Τόλη, την ώρα που εκείνος βασανίζεται από ένα τρομακτικό αίτημα. Η Καλλιόπη αποφασίζει να αποκαλύψει στον Αστέρη την αλήθεια για την κατάρα που βαραίνει τις δύο οικογένειες. Ο Λευτέρης συναντά τον Οδυσσέα. Οι μάσκες πέφτουν και, στη σύγκρουση που ακολουθεί, ένας πυροβολισμός θα θέσει τέλος με τον πιο φρικτό τρόπο.

M.Τετάρτη 12 Απριλίου – Επεισόδιο 115

Σασμός: Καλλιόπη σε Αργυρώ – Ο Πετρής είναι δικό μας κοπέλι

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις Τι θα γίνει με Αργυρώ, Μαθιό και Λευτέρη

Τη στιγμή που ο Λευτέρης είναι σίγουρος πως όλα τελείωσαν, εμφανίζεται κάποιος ξαφνικά για να αναστρέψει την κατάσταση. Όσο η Βασιλική με τον Μαθιό αναθερμαίνουν τη σχέση τους, ο Αστέρης κάνει ένα δώρο στην Αργυρώ που τη συγκινεί πολύ.

Ο Βαγγέλης ετοιμάζεται να φέρει εις πέρας μια αποστολή για λογαριασμό του Ευθύμη και η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει τι παραμιλάει ο Αντώνης στον ύπνο του. Κι ενώ ο Τόλης είναι έτοιμος να δώσει τέλος στο μαρτύριό του και να κάψει το γράμμα, καταλαβαίνει ότι έχει παρέα μαζί του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close