Σασμός-Καλλιόπη-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Καλλιόπη θα είναι το πρόσωπο κλειδί στο τέλος του Β’ κύκλου.

Πάμε βρε καπετάνισσα!

Η ηθοποιός καλείται ως Καλλιόπη να διαχειριστεί την χειρότερη στιγμή της στον Σασμό, αλλά παράλληλα και την πιο ενδιαφέρουσα. Όλα τα φώτα για αυτό το τέλος πέφτουν στην Μαρία Τζομπανάκη ως Καλλιόπη γιατί θα κληθεί να διαχειριστεί την πιο δύσκολη στιγμή της στον Σασμό.

Και από τους χειρισμούς της θα φανεί αν τελικά είναι καλή καπετάνισσα. Θα έχει τον Παύλο σύμμαχό της ή θα γυρίσουν ξανά στην πρότερη, πολεμική κατάσταση;

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική σκοτεινιάζει

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Kανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει η επόμενη μέρα

Ο λάθος συναγερμός για την Αργυρώ και το σοκ με τους γιους της
Η ιδιαίτερα τρυφερή σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη έχει ήδη προκαλέσει το θυμό της Καλλιόπης στον Σασμό. Την έχεις δει εξάλλου να ζητά την συμμαχία του Παύλου για να διαλυθεί η σχέση του ζευγαριού.

Ο Παύλος δεν το δείχνει, αλλά έχει ήδη υποχωρήσει γιατί γνωρίζει για την ύπαρξη του γιου του ζευγαριού. Είναι ο μόνος που δεν είναι πια εχθρικός απέναντι στον Αστέρη.

Οι σεναριογράφοι έχουν επιφυλάξει για τη συνέχεια μία πολύ ωραία κλιμάκωση του ρόλου της Μαρίας Τζομπανάκη ως Καλλιόπη. Πρώτα απ’ όλα με τον λάθος συναγερμό για εγκυμοσύνη της Αργυρώς.

Δείτε ακόμα Σασμός: Τι άλλο θα κάνει αυτός ο άνθρωπος, αναρωτιέμαι!

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Άσπα και Αστέρης έρχονται ξανά κοντά

Αυτό θα εικάσει βλέποντας στα ξαφνικά τον μικρό Πετρή στο σπίτι του Μαθιού και τις κρυφές συνωμοτικές κινήσεις του γιου της με την Αργυρώ. Φυσικά και ο Παύλος θα είναι εκείνος που θα της διαλύσει το σενάριο.

Ο κόσμος της Καλλιόπης αναμένεται να διαλυθεί οσονούπω, όταν ο Αστέρης της πει πως ο Πετράκης είναι ο γιος του. Δεν αργεί αυτή η στιγμή, αλλά το timing είναι πολύ κακό.

Γιατί παράλληλα ο Μαθιός ομολογεί στη Βασιλική πως είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και το ζευγάρι χωρίζει. Και ο ίδιος ετοιμάζεται να παραδοθεί. Η Καλλιόπη θα σημάνει κρυφό συναγερμό μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο σύμφωνα με το queen.gr.

Δείτε ακόμα Σασμός : Αυτός ο πρωταγωνιστής αποχωρεί απο την σειρά νεκρός

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική κρατά στα χέρια της τον επίλογο της σειράς

Πρέπει πάση θυσία να πείσει τον Μαθιό να μην το κάνει. Και επίσης πρέπει με κάθε δυνατό τρόπο να πείσει τον Μανόλη να μην μαρτυρήσει πως τον είδε την ώρα της δολοφονίας. Την ίδια στιγμή ο Αντώνης Φραγκιαδάκης προσπαθεί να τον πείσει για το αντίθετο.

Εκείνο που την ενδιαφέρει είναι παράλληλα να κατευνάσει τη Βασιλική που είναι εξοργισμένη. Αν διαρρεύσει προς τα έξω το μυστικό, η οικογένειά της διαλύεται οριστικά και αμετάκλητα. Την ίδια στάση κρατά και με τον Παύλο. Δεν τον θέλει εχθρό στην παρούσα φάση.

Προς το παρόν ούτε ο Αστέρης γνωρίζει τι έχει συμβεί με τον αδελφό του. Η Καλλιόπη θα καταφέρει προς το παρόν να κερδίσει χρόνο. Θα δεις μία στασιμότητα σε αυτή την υπόθεση, με εξαίρεση την αποκάλυψη πως ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού.

Δείτε ακόμα Δημήτρης Λάλος : Αυτο είναι το επόμενο βήμα του μετά τον Σασμό

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός είναι έτοιμος για όλα

Βασικά οι σεναριογράφοι κερδίζουν χρόνο για την τρίτη σεζόν. Γιατί αν όλες οι κρίσιμες υποθέσεις λυθούν μέχρι τον Ιούνιο, τι άλλο έχεις να περιμένεις από Σεπτέμβριο;

* Η σειρά δεν θα μεταδοθεί τη προσεχή Τετάρτη (10/5/2023) και την Παρασκευή (12/5/2023), λόγω του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών και της έκτακτης μετάδοσης του J2US.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close