Σασμός-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Σταύρος εξαγριωμένος χωρίζει την Αργυρώ. 

Καιρός ήταν! Άντε τα μπουγαλάκια σου και στη Γιάννενα!

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης αποκαλύπτει τον δολοφόνο του Στεφανή

Ο Σταύρος όταν έμαθε πως η Αργυρώ θα κάνει την μεταμόσχευση σκέφτηκε πως αν όλα πάνε καλά το γέλιο και η αισιοδοξία θα γυρίσει πίσω σε αυτήν την σχέση. Όμως η Αργυρώ ακόμη και μετά την επέμβαση, είναι αρκετά απόμακρη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Έρχεται η Νέμεσις για τον Μαθιό

Σασμός-Σταύρος-

Είναι συνεχώς σκεπτική, απόμακρη, μετρημένη και πολύ σοβαρή ενώ δείχνει να μην προσπαθεί καθόλου ούτε για τον γάμο τους ούτε για την ψυχολογία του Σταύρου. Ειδικά όταν μαθαίνει πως ο Χρήστος που όλο αυτόν τον καιρό έκανε παρέα ο Σταύρος είναι ο Αστέρης τα πράγματα, γίνονται χειρότερα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Έτσι η Αργυρώ καταλαβαίνει το ψέμα του Αστέρη και ξεσπά πάνω του εξαγριωμένη

Σασμός-Αργυρώ-

Σε αντίθεση με τον Σταύρο που όταν το έμαθε εξαγριώθηκε, η Αργυρώ μπήκε σε σκέψεις. Ο Σταύρος ξεκινά να συνειδητοποιεί ότι η Αργυρώ δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσει τον πρώην της και πως μία ζωή αυτή η σχέση θα ζει με τις σκιές του παρελθόντος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαρίνα και Αστέρης τσακώνονται ξανά

Σασμός-Αστέρης-

Της ζητάει λοιπόν εξαγριωμένος διαζύγιο. Της λέει πως δεν αντέχει άλλο, πως δεν πάει άλλο πια και πως καλύτερα να χωρίσουν. Η Αργυρώ φυσικά δεν έκανε πολλά για να τον σταματήσει. Ο Σταύρος γυρίζει στα Γιάννενα στο πλευρό του αδερφού του και η Αργυρώ, μένει στην Κρήτη προσπαθώντας να…ξεπεράσει τον Αστέρη.

Σασμός-Αργυρώ-

Δευτέρα

Τρείς ημέρες πριν από το γάμο τους, Βασιλική και Μαθιός ζουν επιτέλους το όνειρό τους. Όμως ο Μανώλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να μην καταδώσει απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα.

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα βρίσκεται σε σοκ στο φινάλε

Ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το νέο μεγάλο τους μυστικό: την ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε την Αργυρώ. Η τύχη φέρνει τον Αστέρη και τον Σταύρο μαζί με μία ανάσα μακριά από τη γυναίκα που σημάδεψε και τους δύο.

Τρίτη

Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης πλησίασε τον Σταύρο με ψεύτικη ταυτότητα και παθαίνει σοκ. Το ίδιο και ο Σταύρος, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του ο Χρήστος τον κορόιδευε. Ο Αστέρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την οργή τους, ενώ όλο το χωριό κινείται στο ρυθμό του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής.

Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον της Άσπας

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο ματωμένος γάμος στο τέλος του πρώτου κύκλου ( φωτογραφίες )

Η Άσπα προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να φύγουν μακριά.  Και ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωρούν, ο Μανώλης, ύστερα από έναν εφιάλτη, θα έχει μία μοιραία συνάντηση που θα ανατρέψει τα πάντα.

Τετάρτη

Η ημέρα του γάμου Μαθιού και της Βασιλικής φτάνει και το γλέντι στήνεται στο χωριό. Η Αργυρώ προσπαθεί να ξεπεράσει την κοροϊδία του Αστέρη, ενώ η Μαρίνα έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη μαζί του.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού 7 Μέρες tv, ο Μανώλης κυριευμένος από τύψεις και ενοχές, αποκαλύπτει το όνομα του δολοφόνου του Στεφανή.

Σασμός: Ο Άγγελος ορμάει στον Αστέρη & πιάνονται στα χέρια

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης αποκαλύπτει τον δολοφόνο του Στεφανή

Η Άσπα προσπαθεί να κάνει με τον Άγγελο μία νέα αρχή στον Άγιο Νικόλαο, ενώ όλο το χωριό διασκεδάζει στο καφενείο, ανυποψίαστο για όσα συμβαίνουν λίγα μόλις μέτρα μακριά. Η αποκάλυψη ενός άγριου φονικού πέφτει σαν κεραυνός.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close