Σασμός: Μαθιός & Βασιλική ετοιμάζουν τον γάμο τους

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού ο Μαθιός και η Βασιλική ετοιμάζουν τον γάμο τους. 

Ένα υπογλώσσιο στην Καλλιόπη παρακαλώ…ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ παράνυμφο μαζί με το Μανωλάκη να τον αγριοκοιτάζει ο Μαθιός  την ώρα του Μυστηρίου θερμή παράκληση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ μαλακώνει με τον Αστέρη

Σασμός: Μαθιός & Βασιλική ετοιμάζουν τον γάμο τους

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης έρχεται κοντά με τον Σταύρο

Η νέα ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή σαρώνει το χωριό. Βασιλική και Νικηφόρος έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος ενώ η Καλλιόπη στέκεται δίπλα στον Μαθιό που βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει.

Δεν πρέπει κανείς να μάθεις την αλήθεια, καταστραφήκαμε.” λέει Καλλιόπη στο γιο της με τον Αντώνη να εξομολογείται στο Γεράσιμο τις υποψίες του. Εκείνος όμως καταδιώκεται από μία άλλη αλήθεια. Είναι άραγε η κατάλληλη στιγμή που θα πάρει επιτέλους την απόφαση να τη μοιραστεί και να πεις σε όλους πώς είναι ο γιος του Καραπάνου;

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Κώστας σκοτώνει τον Άγγελο

Και μέσα σε όλα αυτά Βασιλική και Μαθιός ορίζουν ημερομηνία γάμου και το χωριό μαθαίνει τα ευχάριστα νέα. “Ό, τι και να συμβεί δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Η αγάπη μας ξεπερνάει πάντα όλα τα εμπόδια” λέει ο Μαθιός στη Βασιλική και οι δυο τους ξεκινούν τις ετοιμασίες του γάμου τους που προγραμματίζεται για το φινάλε της σειράς.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου

Αυτή τη φορά ο Φραγκιαδάκης που ζει τη δική του απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Μαρίνας δείχνει αποφασισμένος να φτάσει στην αλήθεια και να κλείσει οριστικά μία υπόθεση που προκάλεσε μόνο πόνο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τραγικό φινάλε της σειράς με δύο θανάτους και έναν χωρισμό

Όταν τηλεφωνεί στη Βασιλική για να την καλέσει ξανά για κατάθεση όλοι πια ξέρουν πως τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και πως ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά. Το χωριό όλο παρακολουθούμε τις εξελίξεις καθώς γίνεται παντού γνωστό πως ο αληθινός δολοφόνος του Στεφανή κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;

Ένας άλλος αθέατος για πολλούς πρωταγωνιστής του δράματος βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο άθελά του. Ο Μανώλης νιώθει το ίδιο δίλημμα να του πέρνα θηλιά στο λαιμό. Αυτή τη φορά η Κλαίρη που ξέρει τα πάντα τον πιέζει να πει την αλήθεια.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Αλλά αυτή η πίεση μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα. Ο Μανώλης ξεσπάει με τους δυο τους να οδηγούνται από τη μία στιγμή στην άλλη στο χωρισμό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης ελπίζει ο μικρός Πέτρος να είναι παιδί του

Την ίδια στιγμή ο Μαθιός βρίσκεται μπροστά σε μία εξίσου σημαντική και δύσκολη απόφαση. Στριμωγμένος όσο ποτέ πρέπει να κάνει κάτι για να αλλάξει τη μοίρα του και προχωρά, χωρίς να ξέρει ότι ο Νικηφόρος έχει ήδη επισκεφτεί τον Αντώνη ψάχνοντας απαντήσεις για το δολοφόνο του πατέρα του.

Ο Φραγκιαδάκης που γνωρίζει καλύτερα από όλους πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες σε αυτή την υπόθεση αποφεύγει να του δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

Σασμός-Νικηφόρος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close