Σασμός-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η αρχή του Σασμού γίνεται.

Αμήν και πότε θεέ μου…

Γνωρίζει ότι την αγαπάει και ότι θα έκανε τα πάντα για να την βλέπει ευτυχισμένη. Αυτό που δε γνωρίζει η Αργυρώ είναι ότι ο Αστέρης Σταματάκης έσωσε τη ζωή της, όταν χρειάστηκε μεταμόσχευση νεφρού και χωρίς να κάνει δεύτερη σκέψη υποβλήθηκε στην χειρουργική επέμβαση που χρειαζόταν.

Η Αργυρώ έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως κάτι κρύβουν σχετικά με τον Αστέρη αλλά σίγουρα δεν μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να είναι αυτό. Την αποκάλυψη θα την κάνει ο ίδιος όταν σε κάποια δεδομένη στιγμή θα πρέπει να της αποκαλύψει πόσο την αγαπάει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα παίξει ρόλο στην αναζωπύρωση της βεντέτας

 

Σασμός: Ο Βαγγέλης παραδίδει το παιδί στην Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Βαγγέλης παραδίδει το παιδί στην Αργυρώ

Μετά από αυτό το γεγονός η Αργυρώ δεν θα μπορεί παρά να παραδεχτεί κι εκείνη όσα κρύβει στην καρδιά της για εκείνον και να κάνουν μία νέα αρχή στη σχέση τους. Η εξέλιξη αυτή θα ενθουσίασε όλους εκτός από την Καλλιόπη που αφενός καταλαβαίνει ότι ο γιος της μόνο μαζί με την Αργυρώ είναι ευτυχισμένος.

Αλλά την ίδια στιγμή εκείνη είναι ορκισμένη εχθρός της οικογένειας τους. Αναγκαστικά θα κάνει πίσω και σε βάθος χρόνου αφού όλοι θα δεχτούν τον έρωτά τους θα προκύψει και ο σασμός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια

Σασμός: Η Αργυρώ βλέπει τον Σταύρο να παίρνει το παιδί της μακριά

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος εκβιάζει Αστέρη και Αργυρώ με φωτογραφίες φωτιά

Σύμφωνα με το TV24, όταν ο Αστέρης μάθει πως τόσο καιρό ζούσε σε ένα ψέμα θα κλονιστεί. Παρόλο που το νέο θα τον ευχαριστήσει και θα επισφραγίσει την αγάπη του με την Αργυρώ θα αντιδράσει άσχημα όταν αντιληφθεί ότι τόσο καιρό εκείνη είχε επιλέξει να τον αφήσει στο σκοτάδι.

Ενώ αντίθετα εκείνος έκανε τα πάντα για να είναι καλά ακόμα και όταν είχαν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους. Αρχικά λοιπόν θα επιτεθεί φραστικά στην γυναίκα που αγάπησε όσο καμία άλλη όμως σε δεύτερο χρόνο όταν ο θυμός καταλαγιάσει μέσα του και κατάλαβε τους λόγους που η Αργυρώ του έκρυψε την αλήθεια θα αρχίσει μία νέα εποχή για το ζευγάρι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Παύλος και Αστέρης γίνονται κολλητοί

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Το τέλος της σειράς

Εφόσον δεν θα υπάρχουν πλέον μυστικά μεταξύ τους και δεν θα τους απειλεί κάτι, θα δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση και στον έρωτά τους. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος αλλά θα τα καταφέρουν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close