Σασμός-Αργυρώ-μικρός Πετρής-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Βαγγέλης παραδίδει το παιδί στην Αργυρώ.

Α ρε Βαγγέλη, μας έφτιαξες την διάθεση! Σταύρο, φάε την σκόνη μας για ακόμη μία φορά!!!

Ο Σταύρος προβαίνει στην χειρότερη λύση προκειμένου να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του και αυτή είναι να απαγάγει το παιδί της, τον μικρό Πετρή. Η αγωνία όλων φτάνει στο ζενίθ. Σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ, τα λόγια της έπεσαν στα μαχαίρια στην καρδιά του όταν η Αργυρώ ζήτησε από τον Σταύρο να χωρίσουν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Παύλος και Αστέρης γίνονται κολλητοί

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος της σειράς

Εκείνος δεν έχασε την πίστη του και συνέχισε να της λέει ότι πρέπει να προσπαθήσουν ξανά και κυρίως λόγω του παιδιού της, που έχει ανάγκη και τους δύο τους τη ζωή του.

Εκείνη όμως αποφασισμένη του είπε ότι δεν έχει την παραμικρή ανάγκη να συνεχίσει κάτι που δεν την γεμίζει. Από εκείνη τη στιγμή της φανέρωσε την απόφασή του να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον μικρό Πέτρο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Τα επόμενα σχέδια του Νικηφόρου και του Μανώλη

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος του Αντώνη και της Μαρίνας

Η Αργυρώ με σύμμαχο την Στέλλα έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να μείνει το παιδί με τη μητέρα του όμως όταν ο Σταύρος κατανόησε πως δεν θα καταφέρει ποτέ να έχει δικό του το παιδί άρχισε να κάνει τρελές σκέψεις που θα βάλουν σε κίνδυνο και τον ίδιο αλλά και το παιδί που τόσο αγαπάει.

Η Αργυρώ δεν θα σου στερήσει ποτέ το δικαίωμα να βλέπεις το γιο σου. Γιατί θέλεις να το φτάσεις στα άκρα;” θα τον ρωτήσει ο αδερφός του αλλά δε φαίνεται να του αλλάζει το μυαλό. “Άκουσε με, έχεις ανάγκη να βλέπεις αυτό το παιδί. Μπορεί η σχέση σας να χάλασε, αλλά πάντα θα είσαι ο μπαμπάς του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός και η παρέα του εύχονται καλές γιορτές με μαντινάδες (Βίντεο)

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η ένωση του Παύλου και της Αιμιλίας πυροδοτεί εκδίκηση

Αν το καταλάβεις αυτό θα συνεχιστεί η ζωή σου αναίμακτα και θα τον βλέπεις να μεγαλώνει” του εξηγεί αλλά ο Σταύρος δεν είναι έτοιμος να ακούσει. Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια ο Σταύρος θα καταλάβει ότι τα περιθώρια γύρω του στενεύουν και η Αργυρώ κοντεύει να λάβει νόμιμα την πλήρη επιμέλεια του Πετρή.

Τότε λοιπόν θα προβεί σε μια κίνηση που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε όλους. Θα κλέψω το παιδί της από το σπίτι της Μαρίνας ενώ αυτό θα κοιμάται και θα το κρύψει σε ένα κρησφύγετο που έχει δημιουργήσει στο βουνό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μύρωνας θα έρθει αντιμέτωπος με το κύκλωμα του Ευθύμη

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο παπάς αποκτά νέο εχθρό

Εκεί μακριά απ’ όλους θα νιώσει για λίγο ευτυχισμένος, όμως όταν η Μαρίνα και η Αργυρώ καταλάβουν πως το παιδί λείπει από την κούνια του θα ξεκινήσουν ένα ανθρωποκυνηγητό χωρίς έλεος.

Ο Αντώνης θα κινητοποιήσει δυνάμεις της αστυνομίας προκειμένου να τον εντοπίσουν ενώ η Αργυρώ ανήμπορη να δεχτεί αυτό που της συμβαίνει θα καλέσει στο τηλέφωνο τον Αστέρη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης ορκίζεται να σκοτώσει τον Αντώνη

Σασμός-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα βρίσκει τον έρωτα της ζωής της

Άλλωστε είναι ο μόνος που μπορεί να την ηρεμήσει. Εκείνος θα βρεθεί κοντά της αμέσως προσπαθώντας να την ηρεμήσει. “Ο Αντώνης θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να σου φέρει πίσω το παιδί. Έχε του εμπιστοσύνη Αργυρώ.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Ευθύμης πιάνονται στα χέρια

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια

Δεν θα γλιτώσει ο Σταύρος. Θα πρέπει πάντως να έχει πληγωθεί πολύ για να κάνει κάτι τέτοιο” θα της πει. Η πρώην αγαπημένη του θα βρεθεί κοντά στο να του αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με την πατρότητα του παιδιού όμως τελικά δεν θα παρασυρθεί από το συναίσθημα που την κατακλύζει εκείνη τη στιγμή.

Ο Αντώνης με τη βοήθεια του Βαγγέλη θα φτάσει στα ίχνη του άντρα που έχει προκαλέσει πόνο αλλά ακόμα και τότε η Αργυρώ δε θα του κρατήσει κακία. Θα την νοιάζει που το παιδί της έφτασε στα χέρια της σώο και αβλαβές.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μανώλης και Τζένη γίνονται ζευγάρι και ο Νικηφόρος λυσσάει

Σασμός-μικρός Πετρής-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αιμιλία παθαίνει σοκ μόλις μαθαίνει την αλήθεια για το γιο της

Μόνο η Μαρίνα θα θελήσει να μιλήσει στον πρώην γαμπρό της και οι κουβέντες της θα τον πληγώσουν βαθιά. “Ντροπή σου αγόρι μου που χρησιμοποίησες ένα αθώο πλάσμα για να εκδικηθείς την Αργυρώ.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το μεγάλο μυστικό του παπά και της Ευδοκίας αποκαλύπτεται

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική γίνεται μάνα για την Νάντια

Έτσι μας ξεπληρώνεις ότι σου ανοίξαμε το σπίτι και την αγκαλιά μας; Ό,τι κι αν έχεις με την Αργυρώ λυσ’ τα με τους δικηγόρους. Όμως τον Πετρή μην τον ανακατέψεις ξανά γιατί θα με βρεις μπροστά σου“.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close