Σασμός-Σταύρος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος θα παίξει ρόλο στην αναζωπύρωση της βεντέτας.

Αλίμονο αυτός να είχε απέξω την ουρά του…

Ο Γιώργος Χριστοδούλου έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό myTV, με την δημοσιογράφο Σοφία Τσίρκα και αποκάλυψε τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Σασμού.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Βαγγέλης παραδίδει το παιδί στην Αργυρώ

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια

Ο Γιώργος Χριστοδούλου στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μας συστήνεται ως Σταύρος στη δραματική σειρά του alpha Σασμός. Ο ίδιος μας μιλάει για την απόφασή του να απέχει από την τηλεόραση, για το τι τον ώθησε να συμμετέχει στη σειρά αλλά και για τις εξελίξεις που θα δούμε στα νέα επεισόδια.

Πείτε μου δύο λόγια για τον Σταύρο, τον ήρωα που υποδύεται…Μέχρι στιγμής, ήταν ένας πράος και ήρεμος άντρας, ενώ τώρα τον βλέπουμε εκδικητικό και δυναμικό. Πιο προφίλ του θα κρατήσει στα επόμενα επεισόδια;

Νομίζω ότι οι εμπειρίες που είχε ο Σταύρος μέσα σε αυτή την ιστορία των κατέλαβαν. Ενώ από την αρχή είχα την αίσθηση πως ο Σταύρος είναι ένα ακραίο πρόσωπο. Οι αντιδράσεις του ήταν ακραία ευγενικές και ήρεμες και κινούταν στα άκρα. Είναι ασταθής ως χαρακτήρας και ως άνθρωπος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος εκβιάζει Αστέρη και Αργυρώ με φωτογραφίες φωτιά

Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί άσχημα τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Παύλος και Αστέρης γίνονται κολλητοί

Χωρίς να είναι έτοιμος θυσίασε τα πάντα για κάτι που δεν είχε βαθιές ρίζες. Μου φαίνεται πως ήταν ένας άνθρωπος που είχε ανάγκη από αγάπη. Τώρα, θα δείξει την πολύ άσχημη πλευρά του. Θα κάνει πράγματα που δε φανταζόταν. Ο Σταύρος θα πέσει πολύ χαμηλά. Νομίζω, όμως, πως ο δρόμος που έχει πάρει δεν έχει επιστροφή.

Θα τον δούμε να διεκδικεί τον Πετρή μέχρι τέλους;

Ο Σταύρος είναι σε πανικό τώρα. Κάποια στιγμή, πιστεύω θα καταλάβει πως ότι κάνει δεν ωφελεί. Ο τρόπος που αντιδράει είναι εκδικητικός και από φόβο. Τα συναισθήματά του είναι ένα κουβάρι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το τέλος της σειράς

Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα επόμενα σχέδια του Νικηφόρου και του Μανώλη

Θα φτάσει να κάνει ό,τι μπορεί μέχρι οι καταστάσεις να τον κολλήσουν στον τοίχο και να αποφασίσει ή να δει την πραγματικότητα ή να δοκιμάσει άλλον τρόπο.

Με τον Αστέρη θα έρθει ξανά σε αντιπαράθεση;

Θα έρθει αλλά η αντιμετώπιση του θα είναι διαφορετική από ότι περιμέναμε.

Δεν περιμέναμε από τον Σταύρο να κάνει άσχημες κινήσεις…

Θα κάνει όμως

Θα συνεχίσει να παρακολουθεί την Αργυρώ και τις κρυφές συναντήσεις της με τον Αστέρη;

Σύντομα το κεφάλαιο με την Αργυρώ θα κλείσει, αλλά θα παραμένει το κεφάλαιο με το παιδί. Θα καταλάβει πως δεν έχει ελπίδες και θα δει το πραγματικό της πρόσωπο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το τέλος του Αντώνη και της Μαρίνας

Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί άσχημα τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός και η παρέα του εύχονται καλές γιορτές με μαντινάδες (Βίντεο)

Ο Σταύρος έχει εξιδανίκευση την Αργυρώ, γιατί ενώ φαινόταν από την αρχή πως εκείνη δεν τον αγαπάει, εκείνος δεν το καταλάβαινε. Τώρα θα το καταλάβει;

Τι να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια

Τα πράγματα ανάμεσα στον Σταύρο και την Αργυρώ εντείνονται και γίνονται όλο και πιο ακραία. Δεν υπάρχει κανένα σημείο εξομάλυνσής.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ένωση του Παύλου και της Αιμιλίας πυροδοτεί εκδίκηση

Σασμός: Ο Σταύρος επιστρέφει στην Κρήτη με τον αδερφό του για να πάρουν εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μύρωνας θα έρθει αντιμέτωπος με το κύκλωμα του Ευθύμη

Η παλιά βεντέτα αναζωπυρώνεται και είναι σαν να ξεκινάει από την αρχή. Τον πόλεμο που ανοίγει ανάμεσα στις δύο οικογένειες δεν τον έχουμε δει ως τώρα.

Ο Σταύρος θα παίξει ρόλο στην αναζωπύρωση της βεντέτας;

Ναι θα παίξει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close