Σασμός: Η Αργυρώ επιστρέφει μόνιμα στην Κρήτη με τον Σταύρο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ επιστρέφει μόνιμα στην Κρήτη με τον Σταύρο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΑΥΡΕ!

Οι εξελίξεις ανατρέπουν η μία την άλλη και τίποτε από όσα θεωρούσαν σταθερό στη ζωή τους οι ήρωες δεν μένει έτσι. Όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια, η μοίρα παίζει ένα περίεργο παιχνίδι στον Αστέρη.

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για τον φόνο του Άγγελου

Ο Σταματάκης βρίσκει στον δρόμο άρρωστη τη Μανταρίνα και τη μεταφέρει στο σπίτι των Βρουλάκηδων όπου έρχεται αντιμέτωπος με τη γιαγιά Ειρήνη. Ο Αστέρης, αν και προσπαθεί να σώσει το σκυλί του Πετρή, εκείνο δυστυχώς δεν τα καταφέρνει. Η Μανταρίνα πεθαίνει και ο χαμός τις σκορπά θλίψη σε όλους.

Η γιαγιά είναι καταβεβλημένη από το τραγικό γεγονός και η άσχημη ψυχολογική της κατάσταση επηρεάζει και την υγεία της. Παράλληλα, η Μαρίνα νιώθει πως ήρθε η η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι της, καθώς η γιαγιά την έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ και μοιράζεται τις σκέψεις της με την Αργυρώ.

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Μάταια προσπαθεί να πάρει και πάλι την κατάσταση στα χέρια της η Καλλιόπη

Μέχρι, όμως, η Μαρίνα να το αποφασίσει, η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία της Άσπας και του Άγγελου, που φοβούνται μήπως έρθουν τα χειρότερα. Στα Γιάννενα, όλοι ανησυχούν και η Αργυρώ θέλει να βρίσκεται κοντά στη γιαγιά της. Έτσι, η κοπέλα παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη και να μείνουν πια εκεί μόνιμα.

Ο Σταύρος συμφωνεί με αυτή την απόφαση και πολύ γρήγορα, όπως θα δούμε, ετοιμάζονται για την μεγάλη επιστροφή. Έπειτα από λίγες ημέρες, η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένη στην Κρήτη! Καθώς ο Σταύρος και η Αργυρώ ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους στο καινούργιο τους περιβάλλον, ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο, πως η γυναίκα που αγαπά είναι ξανά στο ίδιο μέρος με εκείνον.

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος πάνω από τον τάφο του πατέρα του ραγίζει καρδιές

Ωστόσο, έρχεται αντιμέτωπος με τους σκοτεινότερους φόβους του αλλά και τις μεγαλύτερες ελπίδες του πως ίσως καταφέρει να την πείσει να τον συγχωρέσει. Και η επιστροφή της Μαρίνας, όμως, γεμίζει τον Αντώνη χαρά μιας και για πρώτη φορά θα μπορέσουν οι δυο τους να ζήσουν όσα στερήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Γερασίμος κρύβει πολλά μυστικά

Τις επόμενες ημέρες, η πρώτη συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ στην Κρήτη, ύστερα από καιρό, είναι γεγονός. Κι ενώ η Αργυρώ φοβόταν πως, αν τον αντικρίσει, θα νιώσει οργή και μίσος για εκείνον, τελικά έρχεται αντιμέτωπη με τα βαθιά συναισθήματα που τρέφει ακόμα για αυτόν.

Έπειτα από αυτή τη συνάντηση, διαπιστώνουν πως για κανέναν από τους δύο δεν θα είναι εύκολο να συμβιώσει στο ίδιο μέρος με τον άλλον. Ειδικά για τον Αστέρη, ο οποίος βασανίζεται βλέποντας την στο πλευρό ενός άντρα με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα παιδί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close