Σασμός-Νικηφόρος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Νικηφόρος ραγίζει καρδιές πάνω από τον τάφο του πατέρα του. 

Ποιος λέτε να είναι ο πατέρας ρε παιδιά;;;

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Γερασίμος κρύβει πολλά μυστικά

Ενώ ο Μαθιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ετοιμάζεται να παντρευτεί την Βασιλική μερικά κουτσομπολιά του χωριού θα φέρουν πάλι αναταράξεις στην οικογένεια που προσπαθεί να φτιάξει με την αγαπημένη του. Όταν ο Μαθιός κάνει το λάθος να αποκαλύψει σε όλο το χωριό ότι πρόκειται ανοίγει στόματα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν στο Β’ κύκλο της σειράς

Σασμός-Νικηφόρος-

Τα στόματα ξεκινούν να συζητούν για την σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού. Λένε ότι δεν είναι σωστό που η Βασιλική ενώ είναι χήρα Σταματάκη ετοιμάζεται να παντρευτεί τον ξάδερφό του και πως ακόμη και ο Νικηφόρος μπορεί να μην είναι παιδί του Στεφανή αλλά του Μαθιού αφού υποψιάζονται πως η ιστορία των δυο τους κρατάει πολλά χρόνια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μανώλης και Μύρωνας σκάβουν το λάκκο του Μαθιού

Το χωριό είναι μικρό και τα κουτσομπολιά δεν αργούν να φτάσουν και στα αυτιά του Νικηφόρου. Όταν μαθαίνει πως συζητιέται στο χωριό ότι μπορεί ο Στεφανής να μην είναι ο βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου, ο Νικηφόρος χάνει την γη κάτω από τα πόδια του.

Σασμός-Νικηφόρος-Βασιλική-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη Μαθαίνει πως είναι γιαγιά

Πηγαίνει στον τάφο του πατέρα του και κλαίει σαν μικρό παιδί σε μία σκηνή που πρόκειται να ραγίσει καρδιές στα επόμενα επεισόδια του Σασμού. Ο Νικηφόρος στέκεται πάνω από τον τάφο και αναρωτιέται αν όλα αυτά τα χρόνια ζούσε σε ένα ψέμα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Άννα θα έχει νέες περιπέτειες με τη Θεοδώρα

Μονολογεί “α ρε πατέρα” διαρκώς και είναι οργισμένος με την Βασιλική, με τον Μαθιό, με το χωριό. Δεν του αρέσει που η Βασιλική και ο Μαθιός έχουν σχέση και ξεκινά να νιώθει τύψεις απέναντι στον πατέρα του. Ο Νικηφόρος και ο Μαθιός θα κάνουν τεστ DNA όμως οι εντάσεις δεν θα σταματήσουν εκεί…Αναμένουμε για την συνέχεια.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close