Σασμός: Ο Γερασίμος κρύβει πολλά μυστικά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε Πως ο Γερασίμος κρύβει πολλά μυστικά

Μακή εγώ σε πάω με χίλια!!!! Και ας είσαι σκοτεινός τύπος.

Ο Γεράσιμος αποτελεί ίσως το πιο μυστήριο άτομο στη σειρά Σασμός. Ο αστυνομικός δίνει μάχη για να μην αποκαλύψει κάποιος την πραγματική ταυτότητά του. Μέσα σε πολύ χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων.

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Μανώλης και Μύρωνας σκάβουν το λάκκο του Μαθιού

Ακόμη και της Στέλλας η οποία αρχίζει και νιώθει πολλά για τον γοητευτικό Γεράσιμο. Χωρίς όμως να γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι. Η πανέμορφη δικηγόρος βοηθά τον Καραπάνο να εντοπίσει τον γιο του, θέλοντας να ανταποδώσει την χάρη που της έκανε, με το να εντοπίσει τη Σεμίνα.

 

Η τελευταία κατάφερε με την κατάθεσή της να αθωώσει τον Αστέρη και η Στέλλα θεωρεί ότι χρωστάει χάρη στον Καραπάνο. Έχει φύγει ένα τεράστιο βάρος από μέσα της και μοναδικός της στόχος είναι να βρει τον γιο του Καραπάνου. Προκειμένου να κλείσει κάθε πόρτα με τους ισοβίτες και τις φυλακές.

Σασμός-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη Μαθαίνει πως είναι γιαγιά

Ο Γεράσιμος προσεγγίζει τη Στέλλα, δεν γνωρίζει πως ο Καραπάνος «βλέπει» κάθε τους βήμα. Όταν εκείνη του αποκαλύπτει πως ψάχνει τον γιο του, ο Γεράσιμος δέχεται να τη βοηθήσει, κρύβοντας για μία ακόμη φορά την αληθινή ταυτότητά του!

 

Σασμός-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άννα θα έχει νέες περιπέτειες με τη Θεοδώρα

Ο αστυνόμος θέλει να κάνει τα πάντα, για να στρέψει τις έρευνες αλλού. Δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να τον εντοπίσει ο πατέρας του, πριν του δώσει την χαριστική βολή που ετοιμάζει επί χρόνια..

 

Έτσι, λοιπόν, ο Καραπάνος και η Στέλλα ερευνούν και ο Γεράσιμος “εμποδίζει” το έργο τους, εν αγνοία τους. Βέβαια, τα τσιράκια του Καραπάνου, εκτός φυλακής, παρακολουθούν κάθε κίνηση του νεαρού αστυνόμου.

Σασμός-Καραπάνος

Δείτε ακόμη Σασμός: Μετά το χωρισμό της Αργυρώς έρχονται τα πάνω κάτω

Έτσι, δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Καραπάνος θα ανακαλύψει πως ο αστυνόμος κάτι κρύβει. Ο Γεράσιμος που του έχει κάνει τη ζωή δύσκολη, είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός άνθρωπος που αγαπά τη δουλειά του. Σύμφωνα με το ciao, μυστικά του παρελθόντος έρχονται στο φως και συγκλονίζουν. Θα βγει όμως το μεγαλύτερο μυστικό, η πραγματική ταυτότητα του Γεράσιμου;

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close