Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Αργυρώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. 

Και στο πλευρό της ο φλούφλης ο Σταύρος και όχι ο ΑΣΤΕΡΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ…

Δείτε ακόμα Σασμός: Γάμoς για Αργυρώ Αστέρη

Η Αργυρώ από την στιγμή που βλέπει τον Αστέρη στον δρόμο ξεκινά να νιώθει μεγάλες αδυναμίες. Όμως όλοι πιστεύουν πως είναι ψυχοσωματικό, διότι ενώ είναι με τον Σταύρο, μέσα της θέλει τον Αστέρη. Στο μεταξύ οι αδυναμίες δεν σταματούν όμως η Αργυρώ προσπαθεί να τις κρύψει όσο μπορεί για να μην ανησυχήσει τους δικούς της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα μαθαίνει το μυστικό της Αργυρώς στον αρραβώνα της

Σασμός-Αργυρώ-

Μέχρι που φτάνει η ημέρα που η Μαρίνα με τον Αντώνη θα αρραβωνιαστούν. Το σπίτι είναι στολισμένο και όλοι περνούν όμορφες στιγμές γύρω από το τραπέζι. Η Αργυρώ όμως δεν είναι σε θέση να κρύψει άλλο την αδυναμία της και καταρρέει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης υπεύθυνος για τον φόνο του Άγγελου;

Ο Άγγελος σαν γιατρός που είναι, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με την αδερφή του και την πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί ανακοινώνουν στην Αργυρώ αλλά και στην οικογένεια ότι πάσχει από νεφροπάθεια και η κατάστασή της είναι σοβαρή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος λέει την αλήθεια στον Αστέρη για το μωρό

Σασμός-Αργυρώ-

Θα χρειαστεί μεταμόσχευση νεφρού. Είναι δύσκολο να βρεθεί συμβατός δότης. Η Μαρίνα χάνει την γη κάτω από τα πόδια της και προσφέρεται φυσικά να δώσει εκείνη το νεφρό της για να σώσει το παιδί της. Όμως δεν είναι συμβατής δότρια. 

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Κώστας οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια

Εκεί τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα και η ζωή της Αργυρώς κρέμεται από μία κλωστή. Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers. ο Αστέρης είναι αυτός που θα σώσει την Αργυρώ. Μέχρι να επιβεβαιωθούν όμως αναμένουμε για την συνέχεια.

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close