Σασμός: Γάμoς για Αργυρώ Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε πως έρχεται γάμος για Αργυρώ Αστέρη.

Αντε πια βαρεθήκαμε να περιμένουμε Ρίξτε το επιτέλους να πέσουν βεγγαλικά! Α! Και κουμπάρο Μαθιό Βασιλική παρακαλώ!!!

Και ναι θα έρθει ο Γάμος για Αργυρώ Αστέρη αλλά αυτό είναι κάτι που θα αργήσουν να δουν οι τηλεθεατές . Οι fans θέλουν την Αργυρώ και τον Αστέρη μαζί και αυτό είναι κάτι που δεν θα το στερήσουν στο κοινό, καθώς έτσι θα έρθει και ο πολυπόθητος Σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Σασμός: Γάμoς για Αργυρώ Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα μαθαίνει το μυστικό της Αργυρώς στον αρραβώνα της

Μέχρι τότε όμως θα δούμε αρρώστιες, θανάτους, μίση και πάθη να ζωντανεύουν στην μικρή μας οθόνη καθώς και χωρισμούς που δεν τους περιμένουμε. Ο Γάμος της Αργυρώς και του Αστέρη θα έρθει προς το τέλος της σειράς , αλλά πιο σύντομα θα δούμε την επανασύνδεση του ζευγαριού, μέσα από μια πολύ συγκινητική ιστορία. Ναι τους αξίζει να μεγαλώσουν μαζι το παιδί τους.

Σασμός: Γάμoς για Αργυρώ Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα δεν είναι συμβατή δότρια και καταρρέει

Αυτό το παιδί που είναι καρπός αληθινής αγάπης. Μέχρι τότε περιμένουμε με ανυπομονησία όλα τα συγκλονιστικά που θα συμβούν μεχρί το τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς.

Σασμός : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Δευτέρα 23 Μαΐου – Επεισόδιο 146

Η εξομολόγηση του Αμερικάνου ανοίγει και πάλι τον φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή. Ένας απρόσμενος μάρτυρας, θα δώσει νέα τροπή στην υπόθεση, ενώ ο Μαθιός ανησυχεί για τις έρευνες του Φραγκιαδάκη. Βασιλική και Νικηφόρος έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος, ενώ η Καλλιόπη στέκεται δίπλα στο Μαθιό, που βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει.

Σασμός: Γάμoς για Αργυρώ Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης υπεύθυνος για τον φόνο του Άγγελου;

Ο Γεράσιμος προβαίνει σε μία κίνηση που εξοργίζει τη Στέλλα. Η Αργυρώ κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον Αστέρη, ενώ ο Σταύρος φοβάται πως η επιστροφή τους στην Κρήτη ήταν μεγάλο λάθος.

Τρίτη 24 Μαΐου – Επεισόδιο 147

Η Στέλλα έκπληκτη ακούει τον Γεράσιμο να της μιλά για τον γιο του Καραπάνου και βλέπει έναν διαφορετικό άνθρωπο μπροστά της που όμως δεν την αφήνει ασυγκίνητη. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να επισκεφτεί τον Φραγκιαδάκη, ψάχνοντας μια απάντηση για τον φονιά του πατέρα του, ενώ ο Μαθιός προσπαθεί να τον αποτρέψει.

Σασμός: Γάμoς για Αργυρώ Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος λέει την αλήθεια στον Αστέρη για το μωρό

Η Κλαίρη ακούγοντας τις εξελίξεις συνειδητοποιεί πως ο Μανόλης της είπε ψέματα και συγκρούεται έντονα μαζί του. Την ίδια στιγμή Αστέρης και Μαθιός προσπαθούν να πείσουν την Καλλιόπη πως πρέπει να πουλήσουν ένα κτήμα προκειμένου να ορθοποδήσει η επιχείρησή τους.

Τετάρτη 25 Μαΐου – Επεισόδιο 148

Ο Αστέρης πέφτει πάνω στον Σταύρο και η γνωριμία τους είναι γεγονός. Θα του αποκαλύψει όμως την ταυτότητα του; Ο Άγγελος σκέφτεται να κάνει μία αγορά που θα ταράξει πολύ τη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα.

Σασμός: Γάμoς για Αργυρώ Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης υπεύθυνος για τον φόνο του Άγγελου;

Μπορούν τα σχέδια του Άγγελου να αναζωπυρώσουν την βεντέτα; Ο Μαθιός και η Βασιλική ορίζουν ημερομηνία για τον γάμο τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Πώς θα αντιδράσει η Καλλιόπη όμως;

Πέμπτη 26 Μαΐου – Επεισόδιο 149

Ο Μαθιός ανακοινώνει στο καφενείο την ημερομηνία του γάμου του με τη Βασιλική, ενώ την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα προτρέπουν τη Μαρίνα και τον Αντώνη να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο Αστέρης βρίσκει έναν αναπάντεχο «συμπαίκτη» στον Σταύρο και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ.

Σασμός: Γάμoς για Αργυρώ Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης δίνει το νεφρό του στην Αργυρώ

Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο μαγαζί των Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο Άγγελος βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στα σκοτεινά νερά της σύγκρουσής του με τον Κώστα και τους Σταματάκηδες… Παράλληλα, ο θυμός του Νικηφόρου για τον φονιά του πατέρα του κάνει το Μανόλη να εμπιστευθεί τον Μαθιό για πρώτη φορά και να του εκμυστηρευτεί κάτι που θα τον ταράξει πολύ…

Παρασκευή 27 Μαΐου – Επεισόδιο 150

Το σχέδιο του Άγγελου, για την αγορά του κτήματος του Αστέρη προχωράει κανονικά. Ο Αστέρης ανυποψίαστος νιώθει ότι παίρνει μια οικονομική ανάσα. Τα δύο ζευγάρια που σχεδιάζουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους, ο Μαθιός με τη Βασιλική και ο Αντώνης με τη Μαρίνα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Σασμός: Γάμoς για Αργυρώ Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Φινάλε πρώτου κύκλου με γάμο Βασιλικής και Μαθιού

Ο Σταύρος ψάχνοντας για συμπαίκτη θα καλέσει τον φίλο του τον Χρήστο μη γνωρίζοντας ότι τηλεφωνεί στον Αστέρη. Ο Γεράσιμος αποφασίζει να μιλήσει στον Καραπάνο για τον γιο του. Πώς θα αντιδράσει όμως εκείνος και ποια είναι τα σχέδια που καταστρώνει;

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 151 , 152

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close