Σασμός-Μαρίνα-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Μαρίνα δεν είναι συμβατή δότρια για την Αργυρώ και καταρρέει. 

Μην αγχώνεσαι βρε Μαρινάκι, αφού ο γαμπρός σου είναι συμβατός! Ποιος Σταύρος καλέ; Ο Αστέρηηηης!

Η Αργυρώ επέστρεψε στην Κρήτη μαζί με την Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί της. Προσπαθεί να βάλει την ζωή της σε μία σειρά και να μην ακούει τις φωνές στο κεφάλι της (δεν τρελάθηκε καλέ, ερωτευμένη είναι) που της λένε “γύρνα πίσω στον Αστέρη”, “δώσ’ του μία ευκαιρία να σου εξηγήσει”.

Δείτε ακόμα  Σασμός: Ο Αστέρης υπεύθυνος για τον φόνο του Άγγελου;

Σασμός-Αργυρώ-

Σασμός: Η Μαρίνα δεν είναι συμβατή δότρια και καταρρέει

Κι ενώ η ζωή της ξεκινά σιγά σιγά να παίρνει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς ξαφνικά η Αργυρώ λιποθυμά στα χέρια της Βασιλικής και οδηγείται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τότε οι γιατροί της λένε πως πάσχει από νεφροπάθεια και πως είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί μεταμόσχευση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος λέει την αλήθεια στον Αστέρη για το μωρό

Η Αργυρώ επιλέγει να μην αποκαλύψει σε κανέναν την αλήθεια παρά μόνο στην Βασιλική και στον Άγγελο που έτυχε να είναι μπροστά, ξορκίζοντάς τους να μην μιλήσουν ούτε εκείνοι. Γνωρίζει ότι μετά τον χαμό του Πετρή οι δικοί της άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να το αντέξουν και αυτό.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Κώστας οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια

Τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό από την μάνα όμως οπότε και στα επόμενα επεισόδια του Σασμού η Μαρίνα θα μάθει όλη την αλήθεια. Φυσικά τρελαίνεται από την αγωνία της και λέει στον Άγγελο πως θα γίνει εκείνη δότρια.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 149 , 150 , 151 , 152

Δεν θα αντέξει να χάσει και το δεύτερο παιδί της. Ο Άγγελος της λέει πως πρέπει όλη η οικογένεια να διατηρήσει την ψυχραιμία της, όμως ο Άγγελος δεν είναι μάνα και πόσο μάλλον μάνα που πενθεί ακόμη το ένα της παιδί. Όταν ό Άγγελος της λέει πως δεν είναι συμβατή δότρια η Μαρίνα καταρρέει.

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Νικηφόρος και Αντώνης σε σκληρό τετ α τετ

Νιώθει πως θα χάσει την μοναχοκόρη της και κάτι τέτοιο θα την αποτελείωνε. Δεν θα είχε κανέναν λόγο να ζει. Φυσικά κανείς δεν υπολόγισε τον Αστέρη, που έμαθε για τα τραγικά νέα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει την αγάπη της ζωής του.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close