Σασμός-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Μαρίνα θα μάθει το μυστικό της Αργυρώς στον αρραβώνας της. 

Αχ βρε Αντώνη, δεν σε θέλει ρε παιδί μου να έχεις μία ευτυχισμένη σχέση με την Μαρίνα. Έλεος πια!

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα δεν είναι συμβατή δότρια και καταρρέει

Η Αργυρώ έχει μάθει πως πάσχει από νεφροπάθεια και πως είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί μεταμόσχευση νεφρού. Παρόλα αυτά έχει επιλέξει να μην πει σε κανέναν τίποτα και οι μόνοι που ξέρουν την αλήθεια είναι η Βασιλική και ο Άγγελος που ήταν μπροστά όταν είχε το πρώτο λιποθυμικό επεισόδιο.

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης υπεύθυνος για τον φόνο του Άγγελου;

Στο μεταξύ η Μαρίνα με τον Αντώνη προετοιμάζουν τον αρραβώνα τους. Μετά από πολλά χρόνια αναμονής είναι επιτέλους μαζί και η οικογένεια Βρουλάκη επιτέλους χαμογελάει. Η Μαρίνα έχει την ευχή της γιαγιάς Ειρήνης και της Αργυρώς.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος λέει την αλήθεια στον Αστέρη για το μωρό

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Έχει στολίσει το σπίτι της υπέροχα και περιμένει τους πρώτους καλεσμένους μαζί με τον Αντώνη για να γιορτάσουν όλοι μαζί τις χαρές τους. Όμως κάτι αναπάντεχο θα χαλάσει ακόμη μία φορά την χαρά του ζευγαριού.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Κώστας οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια

Σασμός-Αργυρώ-Μαρίνα-

Η Αργυρώ καταρρέει μπροστά στην Μαρίνα και το μυστικό για την υγεία της αποκαλύπτεται. Η Μαρίνα χάνει τον κόσμο της αφού δεν θα το αντέξει αν και η Αργυρώ μετά τον Πετρή πάθει οτιδήποτε. Βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση, έχει χάσει το χρώμα της και είναι έτοιμη να λιποθυμήσει.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 149 , 150 , 151 , 152

Σασμός-Αργυρώ-

Μάταια ο Άγγελος λέει σε όλη την οικογένεια πως πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Φυσικά οι αρραβώνες για ακόμη μία φορά αναβάλλονται αφού η Μαρίνα θέλει να επικεντρωθεί στην Αργυρώ και να κάνει ό,τι μπορεί για να την σώσει. 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close