Σασμός-Νικηφόρος-Μαθιός

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Νικηφόρος ζήτα επανεκτύπωση του τεστ DNA και μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι πατέρας του.

Εγκεφαλικά μας μοιράζεται βλέπω…

Μπορεί να της είπαν πως το όνομα του βιολογικού της πατέρα είναι Μαθιός Σταματάκης όμως δεν της έδειξαν ποτέ φωτογραφία του. Μοιραία λοιπόν η Νάντια θεώρησε πως είναι παιδί του Μαθιού, του άντρα της Βασιλικής και έκτοτε προσπαθεί να του το δείξει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η αρχή του Σασμού γίνεται

Σασμός: Νικηφόρος και Αντώνης σε σκληρό τετ α τετ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα παίξει ρόλο στην αναζωπύρωση της βεντέτας

Τελικά όμως δεν θα αργήσει να μάθει ότι ο Στεφανής κάνοντας σχέση με τη μητέρα της και φοβούμενος ότι μπορεί αυτή να γίνει γνωστή στο χωριό έδωσε λάθος στοιχεία μεταξύ των οποίων και το όνομα του για να μην μπορεί κανείς σε βάθος χρόνου να βρει τα ίχνη του και να του επιρρίψει ευθύνες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Βαγγέλης παραδίδει το παιδί στην Αργυρώ

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια

Όταν η αλήθεια γίνει γνωστή η πρώτη που θα σοκαριστεί θα είναι η Νάντια γιατί θα καταλάβει ότι είναι αδέρφια με τον Νικηφόρο, το αγόρι για το οποίο έχει αρχίσει να έχει δυνατά συναισθήματα. Ο μοιραίος έρωτας τους θα καταδικαστεί πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί.

Ο Μαθιός είναι ο πατέρας του Νικηφόρου

Μπορεί στην προηγούμενη σεζόν ο Νικηφόρος να αποφάσισε να σκίσει το φάκελο με τα αποτελέσματα του τεστ DNA σχετικά με το ποιος είναι ο πατέρας του όμως μέχρι το τέλος αυτής θα μάθει πως τελικά είναι παιδί του Μαθιού.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος εκβιάζει Αστέρη και Αργυρώ με φωτογραφίες φωτιά

Σασμός: Μαθιός και Νικηφόρος έρχονται αντιμέτωποι

Δείτε ακόμη Σασμός: Παύλος και Αστέρης γίνονται κολλητοί

Την ανακάλυψη αυτή θα την κάνει όταν αποδειχθεί ότι η Νάντια είναι παιδί του Στεφανή. Ο Νικηφόρος θα αρχίσει να αμφισβητεί τον πατέρα του και όσα του έλεγε όταν ήταν σε παιδική ηλικία και πάνω στα νεύρα του θα πάει ξανά στο μικροβιολογικό εργαστήριο και θα ζητήσει επανεκτύπωση των αποτελεσμάτων. Μόνο που αυτή τη φορά θα διαβάσει τα αποτελέσματα και αυτά θα τον δείχνουν να είναι παιδί του Μάθιου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το τέλος της σειράς

Σασμός-Νικηφόρος-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα επόμενα σχέδια του Νικηφόρου και του Μανώλη

Το γεγονός αυτό θα τον χαροποιήσει αφού και ο ίδιος έχει διαπιστώσει πως τελικά ο πατέρας του δεν ήταν ο άντρας που νόμιζε ενώ όταν του πουν πως συχνά στο παρελθόν είχε κακοποιήσει τη μητέρα του θα φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω του. Η ζωή του θα συνεχιστεί έχοντας τον Μαθιό ολοκληρωτικά μέσα στη ζωή του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close