Σασμός-Άσπα-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Άσπα και η Αργυρώ πιάνονται μαλλί με μαλλί.

Ρε τρελαθήκατε και οι δυο σας;;

Οι δυο αγαπημένες ξαδέλφες έρχονται σε ρήξη… Η Άσπα και η Αργυρώ τσακώνονται άσχημα στη σειρά Σασμός, με την οικογένεια Βρουλάκη να βρίσκεται σε τεράστια σύγχυση! Ο λόγος δεν είναι άλλος, από τα χωράφια του Άγγελου..

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα κάνει το μεγάλο χτύπημα

Σασμός: Η Άσπα συμμαχεί με τον Σταύρο και πληγώνει την Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια ψάχνει πληροφορίες για τον Μαθιό

Η διαθήκη του έχει ανοίξει. Τα χωράφια που πήρε με το ζόρι από τους Σταματάκηδες, περνούν στα χέρια της μικρής του αδελφής, της Αργυρούλας. Έτσι, αντί να επιστρέψουν στους Σταματάκηδες, γίνονται και με το νόμο κτήματα των Βρουλάκηδων!

Αυτό το γεγονός θα εξοργίσει την Καλλιόπη. Με την βοήθεια του Νικηφόρου, αναζητά τρόπους, για να καταστρέψει την οικογένεια Βρουλάκη που δε της έχει αφήσει τίποτε πια!

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα συμμαχεί με τον Σταύρο και πληγώνει την Αργυρώ

Σασμός: Η Άσπα συμμαχεί με τον Σταύρο και πληγώνει την Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ποια θα διαλέξει τελικά ο Νικηφόρος;

Ο Μαθιός και ο Αστέρης προσπαθούν να πείσουν την Αργυρώ να τους πουλήσει τα χωράφια της, για να μη ξεσπάσει νέος πόλεμος. Μόνο εάν τα κτήματα αυτά περάσουν ξανά στους Σταματάκηδες, θα σταματήσει η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών.

Δείτε ακόμη Σασμός: Συλλαμβάνουν τον Ευθύμη για την απόπειρα δολοφονίας του Αντώνη

Η Άσπα από τον Σασμό είναι ζευγάρι με πασίγνωστο ηθοποιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκλειστικό-Τότε θα δούμε την νύχτα πάθους για Αργυρώ – Αστέρη

Η Αργυρώ σκέφτεται πολύ σοβαρά να πουλήσει τα χωράφια, με αποτέλεσμα η Άσπα να εξοργίζεται, στη σειρά Σασμός! Της φωνάζει πως αυτά είναι κληρονομικά στοιχεία που της άφησε ο αδελφός της, λίγο πριν πεθάνει! Δεν πρέπει να επιτρέψει να χαθούν έτσι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός Επιτίθεται στη Βασιλική

Σασμός: Έτσι η Αργυρώ σταματά τον Αστέρη από το φευγιό

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 40, 41, 42, 43

Οι μέρες περνούν και οι δυο ξαδέλφες διαφωνούν όλο και πιο έντονα. Η Άσπα δε θέλει να δει τα χωράφια του αγαπημένου της να επιστρέφουν στους Σταματάκηδες. Από την άλλη, σύμφωνα με το youfly, η Αργυρώ δεν αντέχει άλλο αυτή την κόντρα.. Οι δύο ξαδέλφες έρχονται σε ρήξη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close