Σασμός-Άσπα-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε το φρικτό τέλος της Άσπας.

Ρε σεναριογράφοι, γιατί έχετε βάλει στο μάτι την Άσπα από την αρχή του κύκλου;

Δείτε ακόμα Σασμός: Παντρεύεται ο Αστέρης

Ο Κώστας επιστρέφει στην ζωή της Άσπας και όσο κι αν προσπαθούσε να του δείξει ότι πλέον δεν τον φοβάται και ότι θέλει να μείνει μακριά της, οι απειλές του Κώστα την τρόμαξαν ακόμη περισσότερο. Όταν μάλιστα ο Κώστας κάνει την κίνηση να την χτυπήσει η Άσπα νιώθει να κόβονται τα πόδια της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης απελπισμένος στρέφεται στον Θεό

Σασμός-Άγγελος-

Τρέχει να ζητήσει βοήθεια και στήριξη από τον αγαπημένο της, τον Άγγελο. Εκείνος λοιπόν δεν διστάζει να πιάσει τον Κώστα και να τον απειλήσει πως αν δεν μείνει μακριά από την αγαπημένη του θα έχει να κάνει μαζί του. Ο Κώστας θολώνει με το “θράσος” του και τον σκοτώνει εν ψυχρώ. 

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα εγκαταλείπει τον Γεράσιμο

Όταν η Άσπα μαθαίνει πως ο αγαπημένος της έφυγε από την ζωή, κάτι σπάει μέσα της. Το τέλος της σεζόν θα είναι φρικτό για την Άσπα που νιώθει πιο μόνη από ποτέ. Δεν είναι σε θέση να εμπιστευτεί ποτέ κανέναν πια και μπορεί ο Κώστας να είναι εξαφανισμένος για να κρυφτεί όμως εκείνη φοβάται ότι πλησιάζει και η ώρα της.

Σασμός-Άσπα-

Δείτε ακόμα Σασμός : Aπό το Άκρως Οικογενειακόν πρωταγωνιστής στον Σασμό

Πληροφορίες θέλουν τον Μύρωνα να επιστρέφει στην δεύτερη σεζόν του Σασμού. Όταν μαθαίνει πως η Άσπα είναι τόσο πεσμένη ψυχολογικά και πως κάτι τόσο τραγικό συνέβη στην ζωή της, τρέχει να της συμπαρασταθεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η μέγα ανατροπή στο φινάλε της σειράς

Ποτέ δεν σταμάτησε άλλωστε να έχει αισθήματα για εκείνη. Ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει ανάμεσα στον Μύρωνα και την Άσπα; Κι αν ναι, θα κρατήσει αυτή τη φορά;

Σασμός-Άγγελος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close