Σασμός-Καλλιόπη-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Καλλιόπη φέρνει την μεγάλη ανατροπή.

Αυτή η Καλλιόπη είναι να μη μιλήσει. Αν μιλήσει και οι σεναριογράφοι τα χάνουν…

Δείτε ακόμα Σασμός: Η μέγα ανατροπή στο φινάλε της σειράς

Η Καλλιόπη με τον Αστέρη έχουν συνεχώς καυγάδες και εντάσεις εξαιτίας των κτημάτων που ο Άγγελος διεκδικεί και ο Αστέρης φαίνεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να του τα πουλήσει. Αρχικά ο Αστέρης, σκέφτεται πως από αυτά τα χρήματα θα καταφέρουν να πάρουν μία ανάσα από το οικονομικό αδιέξοδο που έχουν έρθει τον τελευταίο καιρό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα χτυπάει με μανία τον Αστέρη

Από την άλλη, προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί έτσι ώστε ο Άγγελος να ηρεμήσει σιγά σιγά και να σταματήσει να θεωρεί πως ακόμη και ο Αστέρης είναι ο εχθρός του. Η Καλλιόπη φυσικά και αντιδρά σε όλο αυτό. Θεωρεί πως ο Άγγελος καταστρέφει την οικογένειά της.

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Βασιλική και Νικηφόρος σε σοκ

Πιστεύει πως ο Αστέρης λειτουργεί αντίθετα από τα συμφέροντα των Σταματάκηδων και δεν μπορεί να δεχτεί πως τα κτήματα των Σταματάκηδων θα περάσουν στα χέρια ενός Βρουλάκη. Όμως φαίνεται πως στην σειρά Σασμός, η Καλλιόπη έχει στριμωχτεί άγρια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης λέει τα πάντα για το Μαθιό και η Βασιλική ουρλιάζει στην εκκλησία

Από την μία οι καυγάδες με τον Αστέρη έχουν δημιουργήσει ρήξη στην οικογένεια και η Καλλιόπη θέλει να είναι και πάλι ενωμένη με τα παιδιά της. Από την άλλη ο παπά Μιχάλης όπως είδαμε, την στριμώχνει και μπορεί να κάνει πως δεν τον ακούει όμως την επηρέασε.

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης παίρνει μια απρόσμενη απόφαση

Ακόμη και η Βασιλική που μέχρι τώρα όσων αφορά την Καλλιόπη προσπαθούσε να κρατήσει τους τύπους διότι ξέρει τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, της τα…έχωσε άσχημα. Επηρεασμένη από όλα αυτά και φυσικά από την ανάγκη της να έρθει και πάλι η αρμονία στο σπιτικό της, αποφασίζει εν τέλει να παραχωρήσει τα κτήματα στον Άγγελο.

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close