Σασμός-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αστέρης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. 

Και ‘μεις Αστέρη, έτοιμοι να νοσηλευτούμε στο νοσοκομείο είμαστε κάθε φορά που κοιτάς την Αργυρώ. (το γυναικείο κοινό του Σασμού).

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης λέει τα πάντα για το Μαθιό και η Βασιλική ουρλιάζει στην εκκλησία

Μπορεί η Αργυρώ να μίλησε με τα βίας στους δικούς τους ανθρώπους για την νεφροπάθεια που την ταλαιπωρεί και να μην ήθελε κανείς τρίτος να μάθει για το πρόβλημα υγείας της, όμως το χωριό είναι μικρό και τα νέα μαθεύτηκαν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Στεφανής επιστρέφει για να δικαιωθεί

Όλο το χωριό προσπαθεί να συμπαρασταθεί και κάνει εξετάσεις για να βρεθεί ο συμβατός δότης που θα σώσει την Αργυρώ. Ο μόνος που είναι συμβατός όμως είναι ο Αστέρης. Όταν το ανακαλύπτει κλείνει αμέσως ραντεβού με το νοσοκομείο και προχωράει στην επέμβαση.

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το φρικτό τέλος της Άσπας

Το ανακοινώνει στην Καλλιόπη και δεν μένει καν για να ακούσει τις αντιρρήσεις της. Ο Αστέρης προχωράει στην επέμβαση για να δώσει το νεφρό του στην Αργυρώ παρόλο που η Αργυρώ δεν γνωρίζει τίποτα. Ο Αστέρης νιώθει ότι με αυτόν τον τρόπο θα σώσει την μόνη γυναίκα που αγάπησε ποτέ.

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Παντρεύεται ο Αστέρης

Μέσα του ελπίζει πως κάποια στιγμή η Αργυρώ, ίσως και από προαίσθημα, θα καταλάβει πόσα πράγματα είναι ικανός ο Αστέρης να κάνει για εκείνη και να τον συγχωρέσει. Ελπίζει να μπορέσει να γνωρίσει τον γιο του, να έρθει ξανά κοντά με την γυναίκα που αγάπησε αλλά και να πετύχουν μαζί τον σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης απελπισμένος στρέφεται στον Θεό

Η Αργυρώ μαθαίνει ότι βρέθηκε συμβατός δότης και νιώθει πως οι προσευχές της εισακούστηκαν και πως έχει μία δεύτερη ευκαιρία στην ζωή. Δεν γνωρίζει όμως ότι πίσω από τον συμβατό δότη κρύβεται ο Αστέρης. Πώς θα το διαχειριστεί όταν το μάθει;

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close