Σασμός-παπά Μιχάλης-Καλλιόπη-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Καλλιόπη επιτίθεται στον παπά Μιχάλη. 

Αν αφήσεις την Καλλιόπη μόνη της σε ένα χωριό θα κάνει βεντέτα με τους θάμνους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης συντετριμμένος ζητάει από τον Θεό βοήθεια

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Κλαίρη τινάζει τον γάμο Βασιλικής και Μαθιού στον αέρα

Ο παπά Μιχάλης από το πρώτο κιόλας επεισόδιο δείχνει να είναι η φωνή της λογικής για όλο το χωριό και πόσο μάλλον για τους Βρουλάκηδες, τους Σταματάκηδες και τις βεντέτες του. Επίσης ξέρει πολλά μυστικά για όλους τους και από την αρχή έδειχνε πως ήταν ίσως ο μόνος που είχε μία κάποια επιρροή πάνω στην Καλλιόπη.

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος καταρρέει λέγοντας την αλήθεια στον Αστέρη

Που την έβαζε να σκεφτεί και την προβλημάτιζε σχετικά με τον χαρακτήρα της και τον τρόπο που αντιδρούσε στα πράγματα. Έτσι όταν αντιλαμβάνεται την νέα διαμάχη ανάμεσα στον Άγγελο και την Καλλιόπη δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Κλαίρη τινάζει τον γάμο Βασιλικής και Μαθιού στον αέρα

Σασμός-παπά Μιχάλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική πεθαίνει την ημέρα του γάμου της ;

Πιο συγκεκριμένα ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να πάρει από τους Σταματάκηδες όλα όσα στέρησαν από την μητέρα του. Αφού δικαστικά κέρδισε ένα μέρος της περιουσίας τους, πλέον προχώρησε σε μία συμφωνία με τον Αστέρη.

Σασμός-παπά Μιχάλης-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 157 , 158 , 159 , 160

Ο Αστέρης για να λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα αλλά και για να λήξει σιγά σιγά η διαμάχη με τον ξάδερφό του, αποφασίζει να του πουλήσει ένα κτήμα και ο Άγγελος δέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Καλλιόπη όταν το μαθαίνει γίνεται έξαλλη και προσπαθεί να πείσει τον Αστέρη να μην προχωρήσει στην πώληση.

Σασμός-παπά Μιχάλης-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική ρωτάει απελπισμένα τον Μαθιό αν είναι ο δολοφόνος

Η οργή της είναι μεγάλη και όταν ο παπά Μιχάλης την βρίσκει τυχαία στον δρόμο αποφασίζει να την πλησιάσει όπως πάντα και να της μιλήσει. Της εξηγεί ότι η κόντρα με τον Άγγελο πρέπει σιγά σιγά να λήξει και πως δεν μπορεί να επεμβαίνει στα σχέδια των παιδιών της.

Η Καλλιόπη τότε γίνεται ακόμη πιο έξαλλη. Του λέει πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να ανακατεύεται και πως όσο ζει και να αναπνέει αυτό το κτήμα δεν πρόκειται να πωληθεί στον Άγγελο. Φεύγει έξαλλη και ο παπά Μιχάλης μένει άναυδος και ανήσυχος για το τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close