Σασμός: Ο Αστέρης συντετριμμένος ζητάει από τον Θεό βοήθεια

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές αφού ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί του και συντετριμμένος ζητάει από τον Θεό βοήθεια. 

Ο Αστέρης αναμφίβολα είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς του κόσμου…Άντε Αργυρώ, στείλε τον Σταύρο πίσω στα Γιάννενα να ηρεμήσουμε.

Σε μία βόλτα με τον Αστέρη ο Σταύρος πάρα πολύ πιεσμένος από την κατάσταση με την Αργυρώ, του εξομολογείται πως ο Πετράκης δεν είναι δικό του παιδί. Η αποκάλυψη του Σταύρου σοκάρει τον Αστέρη που νιώθει τα πόδια του να κόβονται.

Δείτε ακόμα Σασμός: Λουτρό αίματος στο γάμο Μαθιού και Βασιλικής

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος καταρρέει λέγοντας την αλήθεια στον Αστέρη

Η ύπαρξη αυτού του παιδιού τον είχε ξαφνιάσει από την αρχή όμως τώρα που ακούει την αλήθεια από το στόμα του ίδιου του συζύγου της Αργυρώς νιώθει συντετριμμένος.

Δεν μπορεί να αντέξει στη σκέψη ότι έχει έναν γιο, ο οποίος μεγαλώνει με έναν άλλο πατέρα, πως ο ίδιος δεν θα μπορέσει να τον αγκαλιάσει ποτέ, να παίξει μαζί του, να ζήσει πλάι του και να το δει να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Δες τον εαυτό σου στον καθρέφτη Καλλιόπη

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Εκείνη η στιγμή που έγινε άθελά του η αιτία να χάσει τη ζωή του ο Πετρής γκρέμισε τα πάντα και τώρα ξέρει πως ο χρόνος δεν θα γυρίσει ποτέ πίσω. Συντετριμμένος κλείνεται στον εαυτό του και ζητά συγχώρεση από τον μόνο που μπορεί να του την δώσει, τον Θεό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτό είναι το τέλος του A κύκλου

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική πεθαίνει την ημέρα του γάμου της ;

Ψάχνει ένα τρόπο να εξιλεωθεί όμως όλα του φαίνονται μάταια. Την ίδια στιγμή η υγεία της Αργυρώς κάθε ώρα επιδεινώνεται. Ο Άγγελος με τη Μαρίνα έχουν απελπιστεί. Η αναζήτηση για συμβατό δότη δεν έχει φέρει το παραμικρό αποτέλεσμα και τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 157 , 158 , 159 , 160

Η ζωή της Αργυρώς κρέμεται από μία κλωστή και βρίσκεται πλέον στα χέρια της τύχης. Κανείς από τους δικούς της δεν μπορεί να τη σώσει και η ίδια νιώθει όλο και πιο αδύναμη. Τα νέα που έρχονται από τις τελευταίες εξετάσεις συμβατότητας είναι επιτέλους θετικά αλλά και πάλι δεν υπάρχει αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Κλαίρη τινάζει τον γάμο Βασιλικής και Μαθιού στον αέρα

Σασμός-Αργυρώ-Άγγελος-

Το προαίσθημα του Αστέρη, αυτό που τον βασάνιζε εδώ και μέρες ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά γίνεται όλο και πιο έντονο. Νιώθει τον κίνδυνο και ξέροντας και την αλήθεια για τον Πετράκη αποφασίζει να την πλησιάσει προσπαθώντας να της μιλήσει με την ελπίδα ότι θα καταλάβει περισσότερα από όσα θα του πει εκείνη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close