Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Κλαίρη τινάζει τον γάμο Βασιλικής και Μαθιού στον αέρα. 

Λίγο πριν το φινάλε νομίζουμε πως αυτός ο γάμος…δεν είδε καλό όνειρο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Λουτρό αίματος στο γάμο Μαθιού και Βασιλικής

Η Κλαίρη είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που καταλαβαίνουν την αξία και την ποιότητα του Μανώλη. Είναι μία δύναμη στο πλευρό του που τον ενθαρρύνει και τον παρακινεί διαρκώς. Ο Μανώλης της είχε αποκαλύψει το μυστικό που τον βαραίνει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Δες τον εαυτό σου στον καθρέφτη Καλλιόπη

Σασμός-Μαθιός-

Ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει ποιος είναι ο φονιάς απλά ότι είδε το δολοφόνο του Στεφανή. Η Κλαίρη όμως έχει καταλάβει την αλήθεια. Γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Μανώλης είδε τον Μαθιό να σκοτώνει τον Στεφανή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτό είναι το τέλος του A κύκλου

Αντιλαμβάνεται τους ενδοιασμούς του να καταθέσει στην αστυνομία για να μην καταστρέψει τη ζωή του στενότερου φίλου του Νικηφόρου, ωστόσο η απόδοση της δικαιοσύνης βαραίνει πολύ στην κρίση της και φαίνεται αποφασισμένη να τινάξει στον αέρα τις ευτυχισμένες στιγμές που ζουν Μαθιός και Βασιλική καθώς σχεδιάζουν το γάμο τους.

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Καραπάνος παλεύει να σώσει τον Γεράσιμο

Από την απόφαση της θα εξαρτηθούν πολλά. Θα καταφέρει η Κλαίρη να τινάξει στον αέρα το γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής ή θα έρθει η ανατροπή;

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close