Σασμός: Η Καλλιόπη μπαίνει εμπόδιο σε Αργυρώ και Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Καλλιόπη θα μπει εμπόδιο σε Αργυρώ και Αστέρη.

Καλά όλα τα είχανε αυτά τα παιδιά αυτό τους έλειπαν… Ά ρε Καλλιόπη

Η Καλλιόπη θα είναι από τα τραγικά πρόσωπα στον Σασμό, στον δεύτερο κύκλο της σειράς του Alpha. Αλλά με τις κινήσεις της θα καταφέρει να στρέψει εναντίον της τους γιους της.

Στον Σασμό, η Καλλιόπη αρχικά θα πνίγεται από τις τύψεις της για τη φυλάκιση του Μαθιού. Θεωρεί ότι αν εκείνη δεν είχε ηλεκτρίσει τόσο επικίνδυνα την ατμόσφαιρα, ο γιος της δεν θα βρισκόταν πίσω από το κελί. Και δεν θα τραβούσε όσα ο Αστέρης στον πρώτο κύκλο για τον θάνατο του Πετρή.

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θέλει να σκοτώσει τον Μαθιό

Πιστεύει ότι ο Μαθιός πλήρωσε την αρρωστημένη κατάσταση με την αγορά του κτήματος από τον Άγγελο. Και θεωρεί ότι όλη αυτή η κόντρα έφερε τον φόνο. Μάλιστα, στην αρχή θα πιστέψει ότι εκείνη πήρε τη ζωή του Άγγελου, αλλά φοβάται να μιλήσει.

Ο Μαθιός τελικά θα αποδειχθεί ότι δεν σκότωσε εκείνος τον γιατρό, αλλά ο Κώστας. Κι έτσι θα βγει από τη φυλακή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τελειώνουν οι περιπέτειες του Σταματάκη.

Γιατί θα βρεθεί στη δίνη της άγριας κόντρας της καπετάνισσας με τον Παύλο Βρουλάκη. Ο οποίος εμφανίζεται ξαφνικά στο χωριό, όταν όλοι τον θεωρούσαν νεκρό.

Σασμός: Έρχεται η Θεία Δίκη για την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η επιστροφή του Στεφανή

Σύμφωνα με την Καλλιόπη, ο Παύλος ευθύνεται για τον θάνατο του άνδρα της Βασίλη στη φυλακή. Θεωρεί ότι ο Βρουλάκης είναι εκείνος που έδωσε την εντολή εκτέλεσης του Σταματάκη στη φυλακή.

Αφού πέφτει από τα σύννεφα με την επιστροφή του στο χωριό, ξεκινά σχέδιο εξόντωσής του. Και σε αυτό βάζει μπροστά τον Μαθιό.

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο έρωτας της Θοδώρας και του αστυνόμου θα τα φέρει όλα τούμπα

Όμως, δεν είναι το μόνο που τον βασανίζει. ΟΙ φήμες για επανασύνδεση του Αστέρη και της Αργυρώς φτάνουν στα αυτιά της και τρελαίνεται. Ο γιος της ξανά με μία Βρουλάκη; Αυτό δεν πρόκειται να το αφήσει να συμβεί. Και θα κάνει το παν για να φύγει από το πλευρό της.

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται ο γάμος που όλοι περιμέναμε στον β’ κύκλο

Η Καλλιόπη μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι και με ίντριγκες προσπαθεί να τους χωρίσει. Αυτό όμως θα τη φέρει σε ανοιχτή ρήξη με τον Αστέρη. Σύμφωνα με το ciao, ο οποίος δεν μπορεί να σκεφτεί τη ζωή του μακριά από την Αργυρώ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close