Σασμός: “Δεν με νοιάζει πια ποιος είναι ο πατέρας μου”

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Καλλιόπη πιέζει τον παπά για την αλήθεια

ο Νικηφόρος λέει πως δεν τον νοιάζει πια ποιος είναι ο πατέρας του…και η Καλλιόπη γελάει, γιατί η Καλλιόπη ξέρει πως στο τέλος θα βρει αυτή την αλήθεια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ψάχνουν νεφρό για να σώσουν την ζωή της Αργυρώς

Ο Νικηφόρος κρατά στα χέρια του τον φάκελο με την απάντηση από το τεστ DNA για το ποιος είναι ο πατέρας του. Νιώθει μπερδεμένος καθώς δεν ξέρει αν πρέπει να τον ανοίξει και να τολμήσει να αντιμετωπίσει την όποια αλήθεια μπορεί να έχει μέσα.

Σασμός-Νικηφόρος-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 141, 142, 143, 144

Γυρίζει σπίτι με το φάκελο των αποτελεσμάτων και ο Μαθιός αγωνία να μάθει το αποτέλεσμα. Θέλει να μάθει αν θα αποκαλυφθεί επιτέλους η αλήθεια ή αν Νικηφόρος απλά αφήσει τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν. Ο Νικηφόρος είναι προβληματισμένος αλλά και αποφασισμένος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Και για τον Μαθιό πατέρα το ήξερες και δεν έκανες κάτι;

Σασμός-Μαθιός-

Επιστρέφει στο σπίτι και ο Μαθιός αγωνιά. “Πες μου τι λέει“, τον προκαλεί ο Μαθιός και ο Νικηφόρος τον κοιτάζει και δεν ανοίγει το στόμα του. Βλέπει στα μάτια του έναν άνθρωπο που τον νοιάζεται και μία μάνα ευτυχισμένη. Βλέπει μπροστά του μία οικογένεια δεμένη και το μόνο που κάνει είναι να μη χαλάσει αυτή την ατμόσφαιρα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αργυρώ μην τα πετάξεις όλα στα σκουπίδια

Για μένα πια δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πατέρας μου.”. Ο νεαρός του λέει πως έδωσε το φάκελο στον παπά Μιχάλη και δεν τον άνοιξε αφού ήδη γνωρίζει τον ένα και μοναδικό πατέρα του. ο Μαθιός εν μέρει ανακουφίζεται.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα εξομολογείται στην Κατερίνα πως το παιδί της Αργυρώς είναι του Αστέρη

Όμως κάποιος άλλος είναι πολύ περίεργος για τα αποτελέσματα του φακέλου. Η Καλλιόπη θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει την αλήθεια για τα αποτελέσματα του τεστ DNA από τον παπά Μιχάλη όμως εκείνος αποδεικνύεται πολύ σκληρό καρύδι και δεν μπορεί να του πάρει ούτε λέξη. Κανείς Προς το παρόν δεν θα μάθει την αλήθεια

Σασμός-Νικηφόρος-Βασιλική-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close