Σασμός: Και για τον Μαθιό πατέρα το ήξερες και δεν έκανες κάτι;

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές – Και για τον Μαθιό πατέρα το ήξερες και δεν έκανες κάτι; O Νικηφόρος καταρρέει :

Αχ Νικηφόρε μου τι άλλο θα μάθεις πιά;;; Μαθιό το παιδί ΣΟΥ και τα μάτια σου…

Ο Νικηφόρος, ,έχει να διαχειριστεί μία αποκάλυψη που θα ανατρέψει ό, τι θεωρούσε δεδομένο μέχρι τώρα. Μαθαίνει πως η μητέρα του όχι μόνο είχε σχέση με τον Μαθιό από τη στιγμή που ο πατέρας του έπεσε νεκρός στο κτήμα, αλλά και ότι στα νιάτα τους ήταν μαζί και μάλιστα είχαν αποφασίσει να παντρευτούν.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Αργυρώ μην τα πετάξεις όλα στα σκουπίδια

Συγκλονίζεται και νιώθει πως κανείς δεν μπορεί να τον βοηθήσει να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα. Δεν μπορεί να δεχτεί όλο αυτό το θέατρο που έπαιξαν οι δύο αυτοί οι αγαπημένοι του άνθρωποι πίσω από την πλάτη του και απελπισμένος τρέχει στο τάφο του πατέρα του και κλαίει σαν παιδί:

Έφυγες και με άφησες μόνο. Όχι, δεν με άφησες με τη μάνα μου. Εκείνη, είναι από τη στιγμή που ανέβηκες ψηλά, νοιάζεται μόνο για τον εαυτό της. Και για την Μαθιό. Πατέρα το ήξερες και εσύ ότι οι δυο τους είχαν σχέση; Το ήξερες και ποτέ δεν είχες πει τίποτα;

Πώς θα αντέξω τώρα μόνος μου τόσο βάρος;, τον ρωτάει κοιτώντας τη φωτογραφία του αλλά κανείς δεν μπορεί να του δώσει εξηγήσεις.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα εξομολογείται στην Κατερίνα πως το παιδί της Αργυρώς είναι του Αστέρη

Εν τω μεταξύ, στο χωριό συζητάνε για το παρελθόν του ζευγαριού, κάτι που μπορεί να τον οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις. Δεν είναι μόνο η σχέση σας που έγινε γνωστή. Είναι ότι οι δυο σας είχατε ένα παρελθόν. Μήπως, Μαθιό, θα πρέπει να ψάξω και αν όντως ήταν πατέρας μου ο Στεφανής;, του φωνάζει και ο Μαθιός καταλαβαίνει πως έχει χαθεί κάθε όριο συζήτησης τους.

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ επιστρέφει μόνιμα στην Κρήτη με τον Σταύρο

Προσπαθεί να τον ηρεμήσει αλλά κανείς δεν μπορεί. Ειδικά στην ιδέα ότι ο πατέρας του δεν ήταν εκείνος που γνώρισε και αγάπησε αλλά ο Μαθιός, ξεσπά άγρια. Για την ακρίβεια έρχεται αντιμέτωπος με τον Μαθιό, σε μία σύγκρουση που θα έχει περίεργες συνέπειες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close