Σασμός: Αργυρώ μην τα πετάξεις όλα στα σκουπίδια

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα η Αργυρώ αναστατώνεται: Αργυρώ μην τα πετάξεις όλα στα σκουπίδια.

Αχ βρε Αργυρώ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ!!!

Η επίσκεψη του Αστέρη στα Γιάννενα φέρνει την Αργυρώ αντιμέτωπη με το μέλλον της οικογένειας της και μία μεγάλη απόφαση. Από τη μια δεν μπορεί να ξεχάσει τον θάνατο του αδελφού της και από την άλλη δεν μπορεί να καταλαγιάσει μέσα της η αγάπη που τρέφει για τον Αστέρη Σταματάκη, τον άνθρωπο που μέχρι πριν ενάμιση χρόνο της υποσχόταν πως θα την κάνει πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο:

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα εξομολογείται στην Κατερίνα πως το παιδί της Αργυρώς είναι του Αστέρη

Τι σκέφτεσαι, αγάπη μου; Βλέπω εδώ και μέρες πως το μυαλό σου κάπου τρέχει. Κάπου που δεν έχω θέση εγώ και το παιδί μας. Έτσι δεν είναι; τη ρώτα προβληματισμένος ο Σταύρος, περιμένοντας μία απάντηση. Είμαι καλά, απλά είμαι λίγο στεναχωρημένη. Αν το καλοσκεφτείς δεν περάσει και λίγα αυτό το διάστημα. Θα συνέλθω, Σταυρό μου. Θα το κάνω και για σένα και για το παιδί μας, του υπόσχεται.

Ο Σταύρος ξέρει πως η γυναίκα που ερωτεύτηκε θα κρατήσει την υπόσχεσή της και αλλάζει αμέσως διάθεση. Μάλιστα της προτείνει να πάνε μία βόλτα κοντά στη λίμνη, ένα μέρος που αγαπούν και οι δύο, για να απομακρύνει τις άσχημες σκέψεις από το μυαλό της.

Σασμός-Αργυρώ-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ επιστρέφει μόνιμα στην Κρήτη με τον Σταύρο

Η Αργυρώ φοβάται μην ανακαλύψει ο Αστέρης το μυστικό της, δηλαδή για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, ενώ εκείνος προσπαθεί να συμβιβαστεί με τα νέα δεδομένα. Η Μαρίνα πείθει την Αργυρώ να μείνει  όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον Αστέρη.

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για τον φόνο του Άγγελου

Οικογένειά σου είναι ο Σταύρος, είναι το παιδί που έχεις στα χέρια σου, εκείνο που σου άνοιξε το δρόμο προς τη χαρά και την ελευθερία από τον πόνο που σου προκάλεσε ο θάνατος του Πετρή μας.

Μην τα πετάξεις όλα στα σκουπίδια γι’ αυτόν. Δεν θα σε αφήσει σε ησυχία, σε αγάπησε όμως κι εσύ μη χαραμίσεις ό,τι δημιούργησες το τελευταίο χρόνο. Δεν είναι γραφτό να είστε μαζί όσο πιο γρήγορα το κατανοήσεις αυτό, τόσο πιο εύκολα θα προχωρήσεις. Η πατρίδα σου πλέον είναι στα Γιάννενα, της τονίζει, αλλά η κόρη της αντιδρά. Απλά βυθίζεται στις σκέψεις της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close