Σασμός: Ψάχνουν νεφρό για να σώσουν την ζωή της Αργυρώς

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ψάχνουν νεφρό για να σώσουν την ζωή της Αργυρώς. 

Αστέρη…δώσε ΚΑΙ το νεφρό σου να πάθει συγκοπή η Καλλιόπη!

Δείτε ακόμα Σασμός: Και για τον Μαθιό πατέρα το ήξερες και δεν έκανες κάτι;

Μέσα σε όλα αυτά η Αργυρώ, ενώ ψάχνει να βρει ξανά τα πατήματα της στην Κρήτη έρχεται αντιμέτωπη με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με το περιοδικό τηλεοραση, οι δυνάμεις της μέρα με την ημέρα την εγκαταλείπουν με αποτέλεσμα μία μέρα να λιποθυμήσει.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 141, 142, 143, 144

Σασμός-Αργυρώ-

Ο Άγγελος και η Βασιλική που τυχαίνει να είναι μπροστά εκείνη τη στιγμή την πιέζουν να κάνει εξετάσεις. Η Αργυρώ μη έχοντας άλλη επιλογή ακολουθεί τις συμβουλές τους και λίγο αργότερα ο γιατρός της ανακοινώνει πως πάσχει από νεφροπάθεια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αργυρώ μην τα πετάξεις όλα στα σκουπίδια

Στο άκουσμα αυτού η Αργυρώ καταρρέει και στους μόνους τους οποίους αποκαλύπτει τι συμβαίνει είναι η Βασιλική και ο Άγγελος. Οι δυο τους, σαστίζουν και κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να της συμπαρασταθούν.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα εξομολογείται στην Κατερίνα πως το παιδί της Αργυρώς είναι του Αστέρη

Πρέπει να μιλήσει και στον Σταυρό και στη μητέρα σου. Δεν γίνεται να το περάσεις όλο αυτό μόνη σου.“, της λέει η Βασιλική όμως προς το παρόν η Αργυρώ είναι ανένδοτη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ επιστρέφει μόνιμα στην Κρήτη με τον Σταύρο

Έχουν περάσει τόσα, δεν θα αντέξουν κάτι τέτοιο” απαντάει η κοπέλα. Η ίδια ανεβαίνει αθόρυβα το δικό της Γολγοθά με τους γιατρούς να την ενημερώνουν πως αν η υγεία της επιδεινωθεί θα χρειαστεί μεταμόσχευση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για τον φόνο του Άγγελου

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστείς νεφρό“, της λένε οι γιατροί με την Αργυρώ να αγωνία για το αν θα βρεθεί συμβατός δότης. Ελπίζει πως χάρη στις ειδικές θεραπείες που θα ακολουθήσει θα γλιτώσει τη λύση της μεταμόσχευσης.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close